Octavia Geamănu pleacă de la Observator? Declarațiile prezentatoarei TV

Octavia Geamănu nu a mai apărut la Observatorul de weekend, pe care îl prezenta la Antena 1, de aproape o lună.

Octavia Geamănu pleacă de la Observator? Declarațiile prezentatoarei TV

Octavia Geamănu prezenta din anul 2018 Observatorul de weekend. Însă, de aproape o lună, aceasta nu a mai apărut la pupitrul știrilor de la Antena 1. Conform informațiilor relatate de către Paginademedia.ro, prezentatoarea TV, care este în grupul Intact de aproape 20 de ani, ar fi fost scoasă de pe post, iar Observatorul de weekend ar urma să fie prezentat de către o altă persoană. 

Sursa citată anterior menționează faptul că după o perioadă de concediu, Octavia Geamănu ar fi fost anunțată în prima săptămână din luna iunie de schimbarea aceasta, conform căreia nu ar mai prezenta Observatorul de weekend. Aceasta ar fi revenit la muncă în aceeași zi cu Mihaela Călin, prezentatoarea care era programată pentru ziua respectivă. 

Oficialii postului de televiziune Antena 1 au fost contactați de către paginademedia.ro pentru a comenta pe marginea acestui subiect, însă nu au oferit explicații referitoare la scoaterea de pe post. În schimb, Octavia Geamănu a făcut o serie de declarații sumare despre situația aceasta, mai exact precizând faptul că la momentul actual, încă se află sub contract și vine în continuare la serviciu. 

„În acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00”, a spus Octavia Geamănu pentru paginademedia.ro. 

Tot sursa menționată mai sus mai scrie și faptul că Observatorul de weekend ar urma să fie prezentat de către o altă jurnalistă. Ar fi vorba despre Irina Ursu, care vine de la Aleph News, postul fondat de către Adrian Sârbu. De asemenea, din 2014 și până în 2018 a fost jurnalistă în cadrul PRO TV Cluj. 

Octavia Geamănu formează un cuplu cu Marian Ionescu, liderul formației Direcția 5. Cei doi s-au căsătorit religios pe 25 ianuarie 2020, la cinci ani de când au făcut cununia civilă. Au împreună un băiat, pe nume Andrei.

Citește și:
Ce părere are Andreea Marin despre diferența de vârstă dintre ea și Adrian Brâncoveanu: „Trăim cum considerăm noi că e bine'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people