Noul sezon al show-ului „Românii au talent” va începe mai curând decât se așteptau fanii

Noul sezon al show-ului "Românii au talent" începe mai curând decât ne așteptam și vine cu surprize pentru fanii emisiunii.

Noul sezon al show-ului "Românii au talent" va începe mai curând decât se așteptau fanii

Fanii „Românii au talent” sunt dornici să vadă un nou sezon din celebrul show. Așteptarea a luat sfârșit pentru că sezonul 12 va putea fi urmărit începând de vineri, 4 februarie, la PRO TV.

„Românii au talent” este unul dintre cele mai longevive show-uri de talente din România, înregistrând cu aproape fiecare ediție niveluri record de audiență. În luna octombrie a anului 2021, PRO TV a anunțat că noul sezon vine și cu o serie de schimbări, având în vedere faptul că Florin Călinescu și Alexandra Dinu au părăsit masa juriului. Ei voi fi înlocuiți cu actorul și comediantul Mihai Bobonete și Dragoș Bucur, care la rândul său este actor și prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie” de la PRO TV.

La vremea respectivă, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au făcut mai multe declarații cu privire la noul sezon al show-ului „Românii au talent”, dar și despre rolul de jurat

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiune care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo”, a declarat Dragoș Bucur. 

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat”, a spus Mihai Bobonete. 

Citește și:
Octavia Geamănu, mesaj dur pentru influenceri: „Atâta prost gust…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people