Noi detalii despre relația dintre Brad Pitt și copiii săi

Chiar dacă relația cu Angelina Jolie rămâne una „ostilă”, Brad Pitt face tot ce îi stă în putință pentru a petrece cât mai mult timp cu copiii săi.

Noi detalii despre relația dintre Brad Pitt și copiii săi

Brad Pitt nu lasă ca situația tensionată dintre el și fosta sa soție, Angelina Jolie, să afecteze relația pe care o are cu copiii săi. Conform Us Weekly, actorul în vârstă de 58 de ani „face presiuni pentru a-și vedea” copiii „cât mai des posibil, oriunde s-ar afla în lume.”

De asemenea, o sursă apropiată a declarat că Brad Pitt „a zburat în Italia pentru ziua de naștere a gemenilor (Vivienne și Knox), iar asta a însemnat mult pentru ei.” Actorul „prețuiește fiecare moment pe care îl petrece cu copiii. Îi place să fie părinte”, a mai adăugat sursă, care a precizat și faptul că relația cu Jolie rămână una „ostilă.”

Brad Pitt a acuzat-o recent pe Angelina Jolie că ar fi distrus în mod intenționat reputația unei afaceri pe care au deținut-o împreună. Afacerea este Château Miraval, iar cei doi foști soți s-au implicat încă din 2008, atunci când au cumpărat proprietatea aflată în sudul Franței, care constă într-un chateau și o podgorie care produce vin rose. Cuplul s-a căsătorit în 2014 la același Château Miraval, loc în care au și petrecut mai multe vacanțe alături de copiii lor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Acum, Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie că a „căutat în mod intenționat să dăuneze” afacerii, prin vânzarea părții sale din afacerea cu vinuri. Actorul susține și că între el și fosta sa soție ar fi existat un acord conform căruia nici unul dintre ei nu ar fi putut să își vândă partea fără ca celălalt să își exprime consimțământul.

Echipa lui Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie, arată documentele care au fost depuse la Los Angeles County Superior Court și obținute de publicația People, că nu a contribuit cu nimic la succesul afacerii, ba mai mult, că a dăunat acesteia. Conform documentelor, Miraval a devenit pentru Brad Pitt un proiect prioritar, și interesul actorului în vârstă de 58 de ani în afacere ar fi transformat-o într-o „afacere globală de milioane de dolari și una dintre cele mai apreciate producătoare de vinuri rose din lume.”

Citește și:
Ricky Martin a dezvăluit imagini inedite cu băieții săi gemeni, înainte de ziua lor de naștere

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video