Mesajele speciale transmise de Anca Serea și Adrian Sînă cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, Noah

Anca Serea și Adrian Sînă i-au transmis fiului lor, Noah, care a împlinit vârsta de nouă ani, mai multe mesaje emoționante.

Mesajele speciale transmise de Anca Serea și Adrian Sînă cu ocazia zilei de naștere a fiului lor, Noah

Noah, fiul cuplului Anca Serea și Adrian Sînă, a împlinit vârsta de 9 ani. Părinții lui au transmis pe rețelele de socializare mai multe mesaje emoționante, însoțite de fotografii de familie inedite. 

Cu ocazia aniversării fiului lor, Anca Serea și Adrian Sînă au mers alături de copiii lor într-un cunoscut parc de aventură în aer liber, din apropierea Bucureștiului. Prezentatoarea știrilor sportive de la Prima TV a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram o serie de imagini de acolo, alături de un mesaj special în care mărturisește că se simte norocoasă de faptul că e mamă. „Copiii mei sunt cea mai de preț comoară pe care o am! Astăzi mă simt, ca în fiecare an și la fiecare aniversare, extrem de norocoasă că sunt mamă. Sunt mama unui băiețel inteligent, bun la suflet, vesel și descurcăreț, pe nume Noah Iosif, care împlinește 9 ani. Eu cred că părinții sunt cei care trebuie să se simtă recunoscători pentru că cei mici au ales să le intre în viață, să îi bucure, să îi inspire și să ii învețe să copilărească din nou. La mulți ani, băiatul nostru minunat, îți dorim tot binele din lume”, a scris Anca Serea pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

De asemenea, și Adrian Sînă a publicat pe contul personal de Instagram mai multe fotografii de familie, alături de mesajul: „Te iubesc @noahiosifsina. La mulți ani.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adrian Sina (@adriansina)

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din România. Sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit în 2015. La ceremonia de atunci, David și Noah au fost cavaleri de onoare. Anca Serea și soțul ei îi au împreună pe Noah, Ava, Moise și Leah. Prezentatoarea TV mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, pe David și Sarah.

Chiar dacă au o familie numeroasă, Anca Serea a declarat cu mai multe ocazii că ea și Adrian Sînă își mai doresc un copil. „Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis”, a mărturisit în trecut Anca Serea pentru revista VIVA!.

Citește și:
Jeff Goldblum și familia sa, în imagini inedite

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people