Mel Gibson, ipostază inedită alături de familia sa. Imagini rare cu partenera lui

Mel Gibson a fost surprins alături de fiul său cel mic și partenera lui, în Malibu.

Mel Gibson, ipostază inedită alături de familia sa. Imagini rare cu partenera lui

Mel Gibson nu este doar unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, ci și un tată devotat. Vedeta este părinte pentru nouă copiii, iar timpul petrecut cu familia este o prioritate. Astfel, acesta a fost surprins alături de fiul său cel mic, Lars, la o înghețată. Alături de ei a fost și iubita actorului, Rosalin Ross.

Mel Gibson, surprins alături de familie

Mel Gibson poate fi un actor și regizor premiat, dar în CV-ul său figurează și mândru tătic, căci vedeta de la Hollywood este tatăl a nouă copii! Actorul, în vârstă de 66 de ani, a dovedit încă o dată că este un părinte iubitor, invitându-l pe cel mai mic dintre copii, fiul său Lars, în vârstă de cinci ani, la o înghețată în Malibu. Alături de ei a fost și iubita lui Mel și mama lui Lars, Rosalind Ross, 31 de ani.

Actorul a păstrat o ținută casual pentru ieșirea lor, purtând un tricou polo închis la culoare, pantaloni scurți de plajă și papuci. Profilul său discret a fost pus în valoare de o șapcă de baseball și de ochelari de soare de designer. Rosalind a avut, de asemenea, un look casual cu hanoracul închis la culoare și pantaloni negri. Lars, între timp, a fost adorabil în tricoul alb și cu pantaloni scurți.

Actorul, despre diferența de vârstă de 30 de ani dintre el și iubita lui

Mel și Rosalind formează un cuplu din 2014, iar în 2017 l-au adus pe lume pe fiul lor, Lars. În ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani, relația celor doi pare să meargă din ce în ce mai bine, spun apropiații.

„În ceea ce privește vârsta și relațiile, este doar un număr. Ne place unul de celălalt. Ea este adult și noi ne înțelegem. Unul are o neliniște în legătură cu aceste lucruri, dar totul merge foarte bine. Ea este o persoană cu adevărat specială.”, a spus actorul pentru The Mirror în 2016.

Cu puțin timp înainte de a începe să se întâlnească cu Rosalind, Mel a avut o relație tumultoasă cu cântăreața și compozitoarea rusă Oksana Grigorieva. Cuplul a întâmpinat-o pe fiica Lucia, în 2009 și s-au despărțit un an mai târziu, după ce Oksana a susținut că Mel a lovit-o cu pumnul în față și a depus un ordin de restricție împotriva lui. În cele din urmă, cei doi au ajuns la un acord privind custodia. Cu toate acestea, Oksana a fost nevoită să-i plătească fostului ei soț suma de 500.000 de dolari ca despăgubire, după ce a încălcat un acord de confidențialitate.

Actorul a mai fost căsătorit anterior cu Robyn Denise Moore, pe care a cunoscut-o în anii 1970, cu care s-a căsătorit în 1980 și de care a divorțat în 2009. La momentul despărțirii, cei doi au făcut publică o declarație comună. Foștii soți au împreună șapte copii: fiii Edward, Christian, William, Louis, Milo și Thomas, precum și fiica Hannah.

Citește și:
De ce Marius Moga nu dezvăluie imagini cu chipul fetiței sale

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people