Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, surprins în ipostaze controversate

Mario Mutu, băiatul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, a fost surprins într-o serie de ipostaze cel puțin controversate cu o tânără.

Mario Mutu, fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu, surprins în ipostaze controversate

Mario Mutu a fost fotografiat recent în ipostaze controversate cu o tânără, iar imaginile au apărut pe Instagram. 

În imaginile publicate pe Instagram, se poate observa că Mario Mutu stă în picioare, în timp ce respectiva tânără pozează la picioarele lui. Ipostazele cel puțin controversate nu au fost semnalate și dezbătute de către urmăritorii lui, ba din contră, aceștia au transmis mesaje în care sugerează faptul că le stă bine împreună. „Ăsta e cel mai frumos iubit pe care l-ai avut”, „Vă stă bineeeee”, „Să vă țină frumoșilor”, sunt comentariile de pe Instagram de la aceste imagini controversate cu Mario Mutu. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marra (@iammarra444)

Mario Mutu este fiul pe care Adrian Mutu îl are din mariajul cu actrița Alexandra Dinu. Cei doi au fost căsătoriți între 2001 și 2003. Ulterior, Mutu a fost căsătorit între 2005 și 2013 cu Consuelo Matos Gómez și au împreună două fete, pe Adriana și Maya. În prezent, Adrian Mutu formează un cuplu cu Sandra Bachici, alături de care are un băiat, pe nume Tiago.

Mario Mutu a locuit o vreme în Italia, alături de mama lui, Alexandra Dinu. Acum, tânărul în vârstă de 20 de ani este în România. În urmă cu un an, Mario Mutu a vorbit într-un interviu pentru Showbiz Report despre viața lui și cum a fost să crească având părinți celebri.

„E frumos dintr-un anumit punct de vedere să mă știe lumea, dar până la urmă nu mă ajută cu nimic. Vreau să mă știe lumea pentru ceva ce fac eu, nu pentru ce au făcut părinții mei. Dar îmi place, sunt mândru de ei. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Probabil cel mai mare avantaj este că numite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Nu am fost niciodată genul să mă dau mare cu cine e tata. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a declarat Mario Mutu la Showbiz Report.

Alexandra Dinu a devenit mamă la vârsta de 22 de ani. În cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, actrița a povestit că nu i-a fost ușor să-l crească singură pe fiul ei, Mario. 

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario. El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă.”

Citește și:
Florin Ristei și Naomi Hedman fac dezvăluiri inedite despre relația lor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people