Adrian Mutu, dat în judecată de fosta soție, Alexandra Dinu. Vedeta a cerut poprirea veniturilor fostului fotbalist

Alexandra Dinu l-a dat în judecată pe Adrian Mutu și cere poprirea salariului fostului fotbalist, actual antrenor la Rapid București.

Adrian Mutu, dat în judecată de fosta soție, Alexandra Dinu. Vedeta a cerut poprirea veniturilor fostului fotbalist

Adrian Mutuși fosta lui soție, Alexandra Dinu, sunt implicați într-un conflict. Fosta jurată de la „Românii au talent” și-a dat în judecată fostul soț și a cerut poprirea salariului său pentru a-și recupera banii pe care sportivul îi datora. După aproximativ 18 ani de la divorțul dintre cei doi, aceștia au ajuns iar la tribunal.

Alexandra Dinu îl dă în judecată pe Adrian Mutu

Alexandra Dinu este hotărâtă cu privire la decizia de a cere poprirea salariului fostului fotbalist.Vedetaa găsit această variantă potrivită pentru ca fostul ei soț să acopere datoria față de ea și fiul lor, Mario, adunată pe o perioadă mai lungă. După doi ani de căsnicie, au decis să divorțeze, iar separarea lor nu a fost deloc una ușoară.

Totodată, în 2003, Adrian Mutu era printre cel mai bine plătiți fotbaliști români, motiv pentru care instanța a decis o pensie alimentară foarte generoasă pentru fiul lor,Mario, acum în vârstă de 19 ani. Cu toate că au trecut peste 18 ani de atunci, se pare că antrenorul încă datorează sume considerabile Alexandrei Dinu și lui Mario. Potrivit fanatik.ro, Adrian Mutu le-ar datora acestora suma de 100.000 de euro.

Vedeta cere poprirea salariului antrenorului de la Rapid București

În urmă cu câteva zile, pe 8 aprilie, Alexandra Dinu ar fi înregistrat o cerere de validare a popririi veniturilor obținute de Adrian Mutu. Aceasta ar fi început lupta pentru pensia alimentară încă din 2016, notează aceeași sursă. Acum, în cererea înaintată Judecătoriei Buftea, vedeta nu cere suma întreagă pe care trebuie să o obțină de la Mutu, ci poprirea veniturilor sale. De asemenea, fosta soție a antrenorului ar fi implicat și Fotbal Club Rapid 1923 S.A., ca terț poprit.

Codul de Procedură Civilă arată că Alexandra Dinu poate cere poprirea salarială a fostului partener până când se va livra jumătate din veniturile sale lunare, într-un cont indicat de ea. În prezent, Adrian Mutu ar primi de la Rapid București un salariu lunar de 10.000 de euro, iar până la jumătate din această sumă poate ajunge în contul actriței.

Actrița și fostul fotbalist au divorțat în 2003

De la divorțul lor din 2003 și până în 2014, Adrian Mutu i-a plătit fiului său o pensie alimentară de 5.000 de euro lunar. Cu toate acestea, plățile s-ar fi oprit în acel an, iar Alexandra Dinu a deschis un proces în 2016. În vara anului 2018, fostul fotbalist a pierdut definitiv procesul.

Citește și:
Elena Boncea, fiica Loredanei Groza, complet transformată într-un pictorial inedit

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people