Mădălina Crețan, declarații emoționante despre regretatul ei soț, Nosfe: „Este o traumă”

Mădălina Crețan a vorbit cu emoție despre regretatul ei soț, Nosfe.

Mădălina Crețan, declarații emoționante despre regretatul ei soț, Nosfe: "Este o traumă"

Mădălina Crețan a vorbit despre regretatul ei soț, Nosfe, care a murit pe 16 octombrie, la vârsta de 37 de ani. 

Mădălina Crețan a făcut declarații despre pierderea rapper-ului, care a lăsat în urmă o familie îndurerată. Aceasta a povestit că este o traumă pe care se străduiește să o vindece. 

„Nu mi-a plăcut niciodată să plâng în public. Nu pot să vorbesc despre ce s-a întâmplat. Este o traumă pe care încerc să o vindec cumva. Nu pot să dorm… Nu mă interesează absolut nimic din tot ceea ce s-a scris, nu mă interesează și nu m-a interesat niciodată părerea oamenilor care nu ne-au cunoscut”, a spus Mădălina Crețan într-un interviu pentru Antena Play, citată de a1.ro

Mădălina Crețan a povestit faptul că Nosfe avea o mulțime de planuri și că se va preocupa să continue o parte dintre proiectele regretatului ei soț. 

„Cred că unul dintre motivele pentru care reușesc să mă ridic din pat dimineața, cu excepția fetiței, este că simt că am rămas cu o datorie foarte mare vizavi de proiectele lui. Toată lumea știe că au rămas multe piese nelansate și nu pot permite ca acele piese să rămână nelansate. Cu siguranță este terapie faptul că mă ocup în continuare de proiectele lui, simt că încă lucrăm împreună și că mă ajută. Îl simt încă. Am foarte multe planuri în cap, el își dorea să lanseze anul acesta un album aniversar și să facă un documentar cu toți prietenii lui, scria și o carte.”

VOTEAZĂ AICI la ELLE STYLE AWARDS 2022 și poți câștiga unul dintre cele 50 de super premii!

Mădălina Crețan a mai făcut mărturisiri și despre fiica ei, Iris, care știe ce anume s-a întâmplat cu tatăl ei.

„Iris știe ce s-a întâmplat, ea știe că toți vom pleca de pe acest Pământ și că e un lucru care nu depinde de noi. Așa am reușit să-i spun și să o liniștesc de fiecare dată când plânge și îmi zice că îi este dor de tati”, a adăugat Mădălina Crețan pentru sursa citată.

Citește și:
Motivul pentru care Jenna Ortega, actrița din serialul Wednesday, se confruntă cu un val de critici pe rețelele sociale

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people