Lili Reinhart anunță că este o femeie bisexuală mândră

Lili Reinhart face parte dintre celebritățile care au decis să sprijine mișcarea Black Lives Matter. Mai mult, a făcut și o dezvăluire legată de sexualitatea ei: sunt o femeie bisexuală mândră!

Lili Reinhart anunță că este o femeie bisexuală mândră

Actrița din Riverdale și-a arătat suportul față de comunitatea LGBTQ+ dezvăluind că este o femeie bisexuală. Întreaga dezvăluire a venit în contextul în care actrița din Riverdale și-a anunțat sprijinul față de miscarea Black Lives Matter, într-o serie de postări pe Instagram de miercuri, promovând un protest comun pentru cele două cauze din West Hollywood, California. În aceste postări, Lili a împărtășit cu fanii săi posterul protestului și a făcut o dezvăluire. „Deși nu am mai făcut acest anunț public sunt o femeie bisexuală mândră”, a scris aceasta pe unul dintre story-urile ei. „Și mă voi alătura acestui protest astăzi. Veniți și voi.”

Acest anunț vine doar la câteva săptămâni după despărțirea ei de Cole Sprouse, cu care joacă în serialul Netflix Riverdale. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului în 2017 și au început și o relație în afara platourilor. Atât Cole, cât și Lili au fost foarte implicați în relație, însă și-au dorit să o păstreze privată. La începutul acestui an, au circulat zvonuri cum că Sprouse ar fi fost la mijlocul unui scandal de infidelitate, dar Lili i-a sărit repede în apărare, fără a băgă de seamă zvonurile. Deși nici unul dintre ei nu a vorbit despre despărțire public, o sursă apropiată lor a făcut anunțul spunând totuși că nu ar fi ceva de durată și că cuplul se va reconcilia mai devreme sau mai târziu.

„Ei sunt conștienți că este foarte probabil să se împace odată ce vor reîncepe filmările. Nici unul nu este interesat de alte persoane, însă pur și simplu folosesc acest timp ca să se relaxeze și să se concentreze pe ei înșiși”, a adăugat o altă sursă. De la moartea lui George Floyd, Lili a folosit platforma sa ca să încurajeze fanii să se alăture luptei împotriva nedreptății cauzate de rasism. Aceasta a participat, și ea, la #BlackOutTuesday, postând un pătrat negru pe pagina sa de Instagram și diverse link-uri cu resurse care pot ajuta cauza. „Vreau să spun că mă simt rușinată de tot rasismul care există în această țară”, a postat actrița pe Twitter. „Suntem învățați să ne uităm la ofițerii de poliție ca fiind utili și prietenoși, atunci când învățam despre ‘lideri în scoala elementară. Acești „lideri” au eșuat astăzi.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Mai mult, Lili a sprijinit-o pe colega sa din Riverdale, Vanessa Morgan Kopech, care a vorbit, și ea, despre subiect pe rețelele de socializare, explicând că acest rasism este foarte prezent și în industria filmului. „M-am săturat să vad cum oamenii de culoare sunt portretizați în media, m-am săturat să văd cum noi suntem mereu portretizați ca huligani, periculoși sau ca oameni furioși și înfricoșători”, a spus aceasta. „M-am săturat să vad cum noi suntem mereu personaje secundare pentru personajele principale albe. Sau doar cănd suntem folosiți în reclame pentru diversitate și nici măcar nu suntem incluși în producție. Totul începe cu media. Nu o să mai rămân tăcută.”

Citește și:
Emil Rengle despre asumarea orientării sexuale: cel mai mare serviciu pe care mi l-am făcut'

Foto: Instagram
Text de Alexandra Dima

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video