Khloé Kardashian și Tristan Thompson vor deveni din nou părinți. Cei doi au apelat la o mamă surogat

Khloé Kardashian și fostul ei iubit, Tristan Thompson, vor deveni părinți din nou. Cei doi au apelat la o mamă surogat.

Khloé Kardashian și Tristan Thompson vor deveni din nou părinți. Cei doi au apelat la o mamă surogat

Khloé Kardashian și fostul ei iubit, Tristan Thompson, așteaptă un copil prin intermediul unei mame surogat. Este cel de-al doilea copil al celor doi, care sunt deja părinți pentru True, fiica lor în vârstă de 4 ani. Cu toate acestea, sursele au precizat că vedeta TV și sportivul nu formează un cuplu.

Khloé Kardashian și Tristan Thompson vor avea un al doilea copil

Khloé Kardashianși Tristan Thompson urmează să întâmpine în câteva luni cel de-al doilea copil. Anunțul a fost făcut de un reprezentant al vedetei, care a cerut intimitate pentru familia ei în aceste momente. Potrivit surselor, în ciuda faptului că așteaptă un al doilea copil, sora lui Kim Kardashian și tatăl fetiței sale nu formează un cuplu.

„Putem confirma că True va avea un frate sau o soră care a fost conceput în noiembrie. Khloé este incredibil de recunoscătoare extraordinarei mame surogat pentru o binecuvântare atât de frumoasă. Am dori să cerem amabilitate și intimitate pentru ca ea să se poată concentra pe familia ei”, a declarat un reprezentant al vedetei.

Mai multe surse adaugă că bebelușul a fost conceput prin intermediul unei mame surogat înainte de a se afla că Tristan, în vârstă de 31 de ani, avea un copil cu altcineva. „Khloé și Tristan aveau deja copilul în plan când a izbucnit scandalul. Până atunci, Khloé ar fi spus: „Voi face asta singură”, a spus o sursă apropiată pentru Page Six.

Scandal în familia vedetei

Khloé Kardashian a mers mai departe cu nașterea copilului ei, în ciuda faptului că s-a despărțit de Tristan Thompson când un test de paternitate a dovedit că sportivul de la Chicago Bulls era tatăl fiului modelului de fitness Maralee Nichols, Theo, acum în vârstă de 6 luni. Kardashian a plâns în timp ce a retrăit situația „josnică” în recentul final de sezon al reality show-ului The Kardashians. Camerele de filmat rulau când Kim Kardashian și-a sunat sora pentru a o informa că Nichols îl dă în judecată pe Thompson pentru pensia alimentară.

Citește și:
Ce părere are, de fapt, Smiley despre Theo Rose, noua lui colegă de la Vocea României: „Există și conflicte'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people