Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19

Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19, anunțul fiind făcut de organizatorii Serilor Filmului Românesc, eveniment la care actorul nu va fi prezent.

Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19

Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19. Actorul în vârstă de 68 de ani ar fi trebuit să meargă la Iași în perioada 30 septembrie – 4 octombrie cu ocazia Serilor Filmului Românesc, însă acesta nu va mai putea fi prezent. 

Anunțul că Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19 a venit din partea organizatorilor SFR, care au confirmat acest lucru prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe pagina oficială de Facebook. „Horațiu Mălăele va fi prezent la Iași prin intermediul cuvintelor. Organizatorii SFR anunță faptul că invitatul special al ediției va veni la Iași în viitorul apropiat, după ce va trece de scenariul infectării cu Covid-19, reluând toate momentele pe care ieșenii le așteptau. Organizatorii SFR anunță faptul că Horațiu Mălăele nu va mai putea fi prezent la Iași în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2020. Ediția care îi este dedicată artistului se va desfășura în compania mesajelor și cuvintelor pe care le va transmite la fiecare eveniment, prin scrisori către public. Virusul nu alege – recent, actorul și regizorul Horațiu Mălăele a fost diagnosticat cu Covid-19″, potrivit comunicatului transmis de organizatorii SFR.

Organizatorii mai precizează faptul că persoanele care au achiziționat bilete „pentru spectacolul Sunt un orb din cadrul SRF vor putea fi păstrate pentru data la care va fi reprogramat evenimentul.”

Actorul Horațiu Mălăele a fost contactat de către Libertatea cu privire la diagnosticul său, iar răspunsul acestuia a fost: „Voi încerca să vă mint: nu-i adevărat deloc!”, le-a spus Horațiu Mălăele celor de la Libertatea.

Citește și:
Până când vom purta măști ca să ne protejăm de coronavirus? Anunțul experților americani

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people