Gestul emoționant făcut de Alex Rodriguez cu puțin timp înainte de anunțarea despărțirii de Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit. Cei doi au anunțat ieri oficial separarea, după aproape patru ani de relație.

Gestul emoționant făcut de Alex Rodriguez cu puțin timp înainte de anunțarea despărțirii de Jennifer Lopez

Lumea întreagă a fost surprinsă ieri de anunțul oficial venit din partea lui Jennifer Lopez & Alex Rodriguez prin care cei doi anunțau oficial faptul că au decis să se despartă.

Anunțul pare și mai surprinzător dacă luăm în calcul gestul făcut de Alex Rodriguez cu puțin timp înainte de anunțarea despărțirii de Jennifer Lopez.

Fostul jucător MLB în vârstă de 45 de ani a împărtășit cu fanii care îl urmăresc pe Instagram un video emoționant în care a arătat mai multe imagini, dar și amintiri legate de perioada în care el și Jennifer Lopez au format un cuplu.

Clipul a fost acompaniat de celebra melodie de dragoste Fix You, interpretată de piesa Coldplay. Rodriguez a și menționat numele artistei, iar imagini se văd fotografii cu cei doi, dar și cu fetițele lui Rodriguez și cei doi copii ai lui Lopez.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au confirmat că s-au despărțit în cadrul unei declarații comune oferite în exclusivitate pentru Today. „Ne-am dat seama că ne este mai bine ca prieteni și ne dorim să rămânem așa pe viitor. Vom continua să lucrăm împreună și să ne sprijinim reciproc în cadrul afacerilor și proiectelor noastre comune. Ne dorim binele atât pentru noi cât și pentru copiii noștri. Din respect pentru ei, singurul comentariu pe care îl facem este să vă mulțumim tuturor celor care ne-au transmis cuvinte frumoase și și-au arătat sprijinul”, se arată în declarația cuplului.

Știrile despre despărțirea cuplului Alex Rodriguez & Jennifer Lopez au apărut încă de la începutul lunii martie și au luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că fanii celor doi îi vedeau cât de curând și căsătoriți. După apariția acestor informații în presa de peste ocean, mai multe surse apropiate celor doi au declarat că de fapt nu s-au despărțit oficial și că încă sunt împreună.

Zvonurile privind separarea cuplului au fost alimentate și de faptul că Jennifer Lopez a publicat recent pe contul său de Instagram mai multe fotografii de pe platoul de filmare de la Shotgun Wedding, în care nu purta inelul de logodnă.

În luna februarie a anului 2021, Jennifer Lopez a declarat pentru site-ul Allure că ea și Alex Rodriguez au apelat la terapie pentru a face față perioadei de carantină impusă de pandemie.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au început relația în februarie 2017. Cei doi s-au logodit în martie 2019, după doi ani de relație. Și-au anulat de două ori nunta pe care o programaseră, ca urmare a pandemiei. Jennifer Lopez are doi copii din căsătoria anterioară cu Marc Anthony, iar Rodriguez are, și el, două fiice din relația cu fosta sa soție, Cynthia Scurtis.

Citește și:
O familie modernă: cum se înțeleg Katy Perry și Miranda Kerr, fosta soție a lui Orlando Bloom

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video