Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down. Declarațiile prezentatorului TV: „Eram terminat”

Cosmin Seleși a vorbit deschis despre momentul când i s-a spus, în mod greșit, că fiul lui că este diagnosticat cu sindromul Down.

Fiul lui Cosmin Seleși, diagnosticat greșit cu sindromul Down. Declarațiile prezentatorului TV: „Eram terminat”

Cosmin Seleși este unul dintre cei mai cunoscuți actori și prezentatori TV din showbiz-ul autohton. După ce a prezentat ani la rând emisiunea de la Antena 1Te cunosc de undeva, acesta a decis să pună capăt proiectului în care a fost implicat și a vorbit deschis despre decizia de a pleca de la postul de televiziune. Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță,actorula făcut dezvăluiri inedite despre viața profesională, dar și despre familia sa.

Cosmin Seleși, despre momentul când fiul său a fost diagnosticat greșit cu sindromul Down

Un subiect sensibil pe careactorull-a atins a fost momentul când fiul lui a primit un diagnostic greșit. În urmă cu mulți ani, Cosmin Seleși l-a dus pe fiul său, Tudor, acum în vârstă de 11 ani, la psiholog deoarece constatase un comportament neobișnuit la cel mic. Tânărul avea un comportament agresiv și nu reușea să se adapteze în colectiv. Atunci, un psiholog i-a spus că băiatul lui are sindromul Down.

„Am mers cu el la psiholog de la trei ani jumătate, pentru că bătea copiii și nu mă înțelegeam cu el. Bătea copiii la grădiniță. Am fost la cineva și un psiholog mi-a zis: „Vezi că are sindromul Down” și să mă duc cu el la psihiatru. M-am dus la grădiniță, i-am spus directoarei și ea a zis: „Poftim? Nu există așa ceva. Tudor? Nu.” Eram terminat”, a mărturisit Cosmin Seleși.

Actorul a spus că era foarte speriat în acel moment și nu concepea un astfel de diagnostic pentru fiul său. În cadrul interviului, Cosmin Seleși a povestit prin ce momente terifiante a trecut atunci. Cum familia este cea mai importantă, actorul face totul pentru copiii lui.

Copiii actorului, cea mai mare bucurie din viața lui

Cosmin Seleși a precizat că venirea pe lume a lui Tudor i-a schimbat viața definitiv. Atunci a cunoscut o formă de iubire pe care nu o mai simțise, iar cel mic a devenit centrul universului său. Ba mai mult, atunci când s-a născut și fetița sa, Ilinca, fericirea a atins un nou nivel.

„Mi s-a schimbat viața total după ce a venit Tudor pe lume. În momentul ăla am cunoscut un sentiment de iubire pe care nu-l mai cunoscusem niciodată în viața mea. Este în continuare din ce în ce mai mult. După care a venit Ilinca pe lume, am fost doborât de ea. Îl iubesc pe Tudor de mor, dar Ilinca este ceva… mă sperie gândul că peste cinci ani va fi altfel. Tudor e foarte sensibil, e un om tare bun. Într-un cantonament, unul din gașcă l-a agresat. Atunci mi-a zis: „Tata, nu pot să-ți spun. Ei sunt prietenii mei și le fac rău.” Ilinca e mai hotărâtă. Am reușit să-i creștem pe amândoi astfel încât să înțeleagă ce se poate și ce nu se poate, Tudor se mai supără, dar Ilinca dacă vrea să obțină ceva cu adevărat, o să obțină. Ea e mai bătăioasă, se joacă doar cu băieți, face karate”, a adăugat Cosmin Seleși.

Citește și:
Câți bani ar fi câștigat Elena Chiriac pentru participarea la Survivor România. Suma este considerabilă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people