Fiica lui Răzvan Simion, apariție inedită. Cum a surprins Ianca

Fiica lui Răzvan Simion a impresionat cu apariția ei pe rețelele de socializare. Cum a fost surprinsă tânăra?

Fiica lui Răzvan Simion, apariție inedită. Cum a surprins Ianca

Fiica lui Răzvan Simion pare că se obișnuiește cu lumina reflectoarelor, asemenea celebrului ei tată. Prezentatorul TV are o relație specială cu cei doi copii, Ianca și Tudor, pe care îi are alături de fosta lui soție, Diana, de care s-a despărțit în 2015.

Fiica lui Răzvan Simion are motive să fie mândră. Tânăra în vârstă de 18 ani este imaginea unui brand de bijuterii. Într-o fotografie publicată pe Instagram, Ianca e surprinsă având un zâmbet larg, părând mândră de această realizare. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Sabrini Romania (@sabrini.preciousmoments)

Când fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani, prezentatorul TV a marcat acest moment cu un mesaj special pe care l-a transmis pe rețelele de socializare. Urarea emoționantă făcută de el a fost însoțită și de o serie de imagini de colecție cu Ianca. 

„S-au scurs 18 ani între cele două fotografii.
Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel!
La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani”, a fost mesajul transmis de Răzvan Simion pe Instagram. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Răzvan Simion formează în prezent un cuplu alături de Daliana Răducan, care este arhitectă. Partenera prezentatorului TV a vorbit într-un interviu pentru revista VIVA! despre copiii lui Răzvan Simion și cum se înțelege cu aceștia.

„Ianca, Tudor, Răzvan sunt un tot. Nu aș fi avut cum să îi privesc altfel. Răzvan a gestionat bine întâlnirea noastră și am trecut ușor peste emoțiile inerente. Ne vedem des și vorbim zilnic. Suntem extrem de apropiați, cum nu aș fi crezut vreodată.”

Daliana Răducan a menționat faptul că a trecut peste emoțiile firești pe care le-a avut la prima întâlnire cu Ianca și Tudor, iar acum sunt extrem de apropiați. 

„Este mai mult decât o simplă prietenie. Ei sunt ce are mai de preț bărbatul pe care îl iubesc și parte din el”, a adăugat Daliana Răducan pentru revista VIVA!.

Citește și:
Mario Mutu, declarații inedite despre procesul de divorț dintre părinții lui, Alexandra Dinu și Adrian Mutu: „Fiecare cu treburile lui'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people