Daliana Răducan a împlinit 32 de ani. Mesajul emoționant transmis de Răzvan Simion

Daliana Răducan a împlinit 32 de ani, iar partenerul ei, Răzvan Simion, i-a făcut o superbă declarație de dragoste.

Daliana Răducan a împlinit 32 de ani. Mesajul emoționant transmis de Răzvan Simion

Daliana Răducan a împlinit 32 de ani. Partenerul ei, Răzvan Simion, nu a lăsat această ocazie să treacă neobservată și i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. 

Răzvan Simion i-a făcut iubitei sale, Daliana Răducan, care a împlinit 32 de ani, o superbă declarație de dragoste pe Instagram. Mesajul prezentatorului TV a fost însoțit și de o imagine cu ei doi. 

„20 de zile în august. 10 ani în calendar. Doar astea sunt lucrurile ce ne despart. Altfel… milioanele de secunde împreună ne unesc pe vecie. La mulți ani, iubita mea!”, a fost mesajul pe care Răzvan Simion i l-a transmis partenerei sale, Daliana Răducan. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de Razvan Simion (@futuristul)

Relația dintre Răzvan Simion și Daliana Răducan este din ce în ce mai serioasă, iar dacă la început au preferat să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii publicului, având în vedere notorietatea de care are parte prezentatorul TV, acum cei doi apar tot mai des împreună în imaginile pe care le postează în mediul online, dar și la evenimente mondene. De asemenea, Daliana Răducan îi cunoaște deja și pe Ianca și Tudor, cei doi copii pe care prezentatorul TV îi are alături de fosta lui soție, de care s-a despărțit în 2015, și și-au petrecut până acum timpul împreună cu mai multe ocazii. 

Răzvan Simion și Daliana Răducan au vorbit deschis într-un interviu pentru revista VIVA! despre începutul relației lor.

„Îmi amintesc un sărut pasional când era cât pe-aici să o scap pe Daliana în Bosfor. Ne-a plăcut Istanbulul, e ca o poveste care îți încântă toate simțurile. Sunt multe locuri în lumea asta pe care vrem să le însemnăm pe harta iubirii noastre”, a declarat prezentatorul de la Antena 1 pentru VIVA!.

Pentru aceeași publicație, Daliana Răducan a povestit cum a fost prima întâlnire cu Răzvan Simion:

„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos.”

Cite:
Lia Bugnar, declarație neașteptată despre Theo Rose: „Niciun fel de pregătire actoricească'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people