Donald și Melania Trump au organizat o petrecere de Halloween la Casa Albă

Donald Trump și soția sa, Melania, au fost gazdele unei petreceri de Halloween, care a avut loc la Casa Albă, adaptată contextului în care ne aflăm.

Donald și Melania Trump au organizat o petrecere de Halloween la Casa Albă

Donald și Melania Trump au participat la activitățile desfășurate la Casa Alba cu ocazia Halloween-ului. Dacă în anii trecuți președintele și soția sa înmânau personal bomboane copiilor costumați în diferite personaje, acum s-a renunțat la acest obicei.

Și așa cum era de așteptat, Casa Alba a fost decorată în spiritul acestei sărbători, având împrejur o mulțime de dovleci, specifici Halloween-ului.

Copiii s-au întâlnit pe rând cu președintele Donald Trump și Melania, care i-au aplaudat pentru costumele pe care le purtau. Cei doi nu au purtat mască de protecție, însă au păstrat distanța.

Însă altceva a atras atenția. Și anume că doi copii au fost costumați precum cuplul prezidențial. Melania și Donald Trump nu au ratat ocazia și s-au pozat alături de ei, președintele fiind cel mai entuziasmat de cei mici. 

A devenit deja o tradiție ca Halloween-ul să fie sărbătorit la Casa Albă și asta se întâmplă încă din 1958. Activitățile au fost modificate ca urmare a coronavirusului, iar oaspeții cu vârsta de peste 2 ani au fost obligați să poarte măști de protecție și să respecte distanțarea socială. Același lucru s-a aplicat și pentru personalul de la Casa Albă.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Recent, Donald și Melania Trump s-au vindecat în urma infecției cu coronavirus. Melania anunțase la mijlocul lunii octombrie că testele ei pentru depistarea coronavirusului sunt negative. De asemenea, ea a vorbit despre experiența ei, mărturisind că simptomele au fost unele ușoare și că s-a confruntat cu dureri de cap, tuse și oboseală. În ciuda faptului că soțul ei a fost internat la spitalul Walter Reed, Melania și-a tratat simptomele apelând la vitamine și la o alimentație sănătoasă.

În declarația numită „Experiența mea cu Covid-19”, aceasta a dezvăluit că și fiul său, Barron, s-a infectat, însă el nu a prezentat simptome.

Citește și
Nicole Poturalski, iubita lui Brad Pitt, s-a întors pentru moment la „mariajul deschis

Foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video