Diana Dumitrescu și soțul ei, la un pas de divorț: „Eram atât de obosiți și ne certam”

Diana Dumitrescu a vorbit despre perioada tensionată dintre ea și soțul ei, cei doi fiind la un pas de divorț.

Diana Dumitrescu și soțul ei, la un pas de divorț: "Eram atât de obosiți și ne certam"

Diana Dumitrescu este printre cele mai cunoscute actrițe din showbiz-ul autohton, care se bucură zilnic de de o familie superbă. Vedeta și soțul ei, Alin Boroi, sunt căsătoriți din 2018, iar împreună au un băiețel în vârstă de 3 ani. Cei doi se înțeleg de minune, însă, la fel ca în orice cuplu, s-au confruntat și cu momente tensionate.

Actrița nu se sfiește să vorbească și despre problemele pe care le-au avut în cuplu, susținând că nu vrea să pară perfectă. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Diana Dumitrescu a dezvăluit că ea și soțul ei au trecut printr-o perioadă dificilă după nașterea copilului lor, fiind chiar la un pas de divorț.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi, la un pas de divorț

Vedeta a spus că oboseala și lipsa somului și-au spus cuvântul în acea perioadă, iar ea și Alin au fost destul de stresați. Astfel, ei au ajuns să se certe destul de des. Diana a recunoscut că cel care aplanează discuțiile mai tensionate și conflictele de cele mai multe ori este soțul ei, iar împreună au trecut peste aceste momente.

„Nu trăim o viață perfectă și nimeni nu are o viață perfectă. Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului, în majoritatea timpului sunt dedicată copilului, inclusiv nopțile i le dedic copilului, pentru că dorm cu el în pat în continuare. Eu am fost o mamă foarte fericită la început, copilul meu a dormit până la un an singur în pătuț. De la un an până la un an și patru luni cred că eram la un pas de divorț, pentru că eram atât de obosiți și ne certam, pentru că el nu mai dormea noaptea deloc. Într-o zi am zis: Nu se mai poate, hai să luăm copilul cu noi în pat, să vedem dacă merge. Și a mers”, a declarat Diana Dumitrescu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Diana Dumitrescu a povestit că perioada cât cel mic a dormit în același pat cu părinții a durat doar două săptămâni. De asemenea, vedeta a spus că ea și soțul ei dorm, în continuare, separat, întrucât băiețelul lor trece printr-o perioadă de adaptare.

„A funcționat vreo două săptămâni, dar știi cum e… până se îmbolnăvește prima oară și zici: Hai că mă ocup eu. Ca mamă, oricum știi mai bine, ai alte instincte. Cumva acolo am ajuns… Voiam să fac modificarea asta de a trece din patul lui în patul meu anul acesta, dar mi-au spus de la grădiniță că el oricum trece printr-o chestie emoțională cu adaptarea și ar fi prea mult. Mi-au zis că s-ar putea să se simtă abandonat și că mai bine mai stau un an”, a adăugat actrița.

Citește și:
Alice Cavaleru, declarații emoționante despre fiicele sale, la 3 luni de când a devenit mamă pentru a doua oară

foto: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people