Diana Dumitrescu dezvăluie secretele relației cu soțul ei. Cum gestionează cei doi conflictele

Diana Dumitrescu a vorbit cu sinceritate despre relația pe care o are cu soțul ei, Alin Boroi.

Diana Dumitrescu dezvăluie secretele relației cu soțul ei. Cum gestionează cei doi conflictele

Diana Dumitrescu este cunoscută pentru rolurile pe care le-a interpretat în cele mai cunoscute seriale românești, precum „Păcatele Evei”, „Iubire ca în filme”, „Războiul sexelor”, „Aniela”, „Iubire și onoare”, dar și în filme, printre care „Minte-mă frumos”, „Ghinionistul” și „Faci sau taci.” Publicul a avut ocazia să o vadă și într-un proiect recent, „Strada Speranței”, un serial al cărui prim sezon a fost difuzat de Kanal D.

În plan personal, Diana Dumitrescu formează un cuplu cu Alin Boroi. Actrița și partenerul ei s-au căsătorit în 2018 și au împreună un băiat, pe nume Carol, care are aproape 3 ani. Într-un interviu pentru fanatik.ro, vedeta a făcut mărturisiri despre soțul ei și a spus care sunt calitățile lui. 

„Alin are foarte multe calități. Principalele lui calități sunt bunătatea și generozitatea, de care eu m-am îndrăgostit de la început. Întotdeauna îi pune pe cei mai neajutorați pe primul loc. Acest lucru mie mi se pare o calitate rară în zilele noastre. Este și foarte galant și atent cu mine și un tată extraordinar pentru Carol.”

Diana Dumitrescu a vorbit și despre conflictele care apar în familia ei și cum reușesc ea și soțul ei să gestioneze acele momente. 

„Când apar conflicte în familie cel care le aplanează este Alin, el este foarte calm și extrem de realist. Eu sunt mai visătoare. Evident că ne așezăm la masă și discutăm ca doi adulți orice problemă. Mai avem și noi discuțiile care sunt în orice familie. Amândoi am învățat de la bunica lui Alin să nu ne culcăm niciodată certați. Asta este ceea ce la noi nu se întâmplă, aplanăm orice conflict înainte de a merge la culcare și ne iertăm”, a adăugat Diana Dumitrescu pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Ce mesaj emoționant i-a transmis Loredana Groza fiicei sale, Elena, cu ocazia împlinirii a 24 de ani

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people