Cele două ținute care au spart toate tiparele la Golden Globes 2021

Ținutele purtate de Bill Murray și Jason Sudeikis pentru ceremonia Globurilor de Aur au devenit virale, din cel mai neașteptat motiv.

Cele două ținute care au spart toate tiparele la Golden Globes 2021

Se simțea nevoia de niște fashion fun la Hollywood, așa că multe vedete au pășit pe covorul roșu la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur de duminică, urmând cutumele de styling și pozat ale evenimentelor de gen. Dar și mai multe celebrități au participat doar virtual la eveniment, respectând măsurile de precauție impuse de pandemie.

Unii dintre actorii care au luat parte de acasă la gală au respectat și stilul vestimentar cu care ne-a obișnuit viața în izolare.

Bill Murray, nominalizat la categoria Cel mai bun actor într-un rol secundar pentru filmul On the Rocks, a strălucit într-o cămașă multicoloră, largă și cu vibe hawaiian. Cu un martini în mână și o curte imensă în spate, actorul de 70 de ani părea să se simtă mai bine decât oricare dintre participanți. Iar ecourile apariției lui s-au văzut pe Twitter:

„Bill Murray aduce energia Zoom pe care o apreciez,” a scris cineva.

Energia Zoom (și Tik Tok) a adus-o și Jason Sudeikis, nominalizat pentru prima dată la Globurile de Aur, pentru rolul său din Ted Lasso. El a acceptat premiul pentru Cel mai bun actor într-un serial de comedie / musical, având pe fundal șemineul de acasă. Actorul de 45 de ani a etalat un hanorac tie-dye, în nuanțe deschise, din linia vestimentară FORWARD__Space, creată de sora lui, coregrafa și dansatoarea Kristin Sudeikis.

Hanoracul unisex Listen + Lead costă 110 dolari și este făcut din bumbac și fleece de poliester, parțial obținut din plastic reciclat.

Apariția ultra-casual, completată de o freză neglijentă și de mustața sexy pe care o etalează și în serial, a fost extrem de apreciată pe rețelele de socializare.

„Uriașe felicitări lui Jason Sudeikis nu numai pentru că a câștigat, ci și pentru că a făcut istorie în seara asta, ca prima persoană care a acceptat un premiu într-un hanorac tie-dye,” a scris cineva pe Twitter.

Citește și:

Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 – lista completă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people