Cameron Diaz dezvăluie că a fost cărăuș de droguri în anii ’90

Cameron Diaz a fost folosită pentru a transporta droguri în Maroc.

Cameron Diaz dezvăluie că a fost cărăuș de droguri în anii '90

Înainte de a deveni una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, Cameron Diaz a avut parte de câteva job-uri cel puțin neobișnuite. În cadrul podcast-ului Second Life, actrița a dezvăluit că în anii ’90 s-a mutat la Paris pentru a deveni model. Cu toate acestea, în ciuda tuturor eforturilor, visul său nu s-a concretizat. Cameron a dezvăluit chiar că timp de un an nu a reușit să obțină niciun job ca model.

„Am stat acolo un an întreg și nu am lucrat nici măcar o zi. Nu puteam să-mi găsesc un loc de muncă ca să-mi salvez viața”, a declarat actrița.

După multe eșecuri, Diaz a dezvăluit că a primit o ofertă de muncă, însă nu era deloc ceea ce visa ea.

„Apoi am primit o slujbă, dar cred că eram cărăuș de droguri în Maroc, jur pe Dumnezeu.”, a mărturisit Diaz în cadrul podcast-ului.

Aceasta a mai povestit și că până să ajungă la aeroport nu a știut că în valiza care îi fusese înmânată se aflau substanțe interzise. „Nu știu, nu e a mea, habar nu am a cui e”, le-a spus Cameron autorităților. Actrița a lăsat apoi valiza oficialilor și s-a întors în Franța.

La scurt timp după acest incident, Diaz a primit rolului Tinei Carlyle în filmul Masca, iar viața sa s-a schimbat complet.

La sfârșitul lunii trecute, Diaz a mărturisit că va reveni pe platourile de filmare după o pauză de opt ani. Aceasta va juca în filmul Back in Action, alături de Jamie Foxx.

„Jamie Foxx, doar tu mă poți readuce în acțiune!!! Abia aștept, va fi extraordinar!”, a scris actrița pe contul său de Instagram.

Într-un interviu cu Bruce Bozzi din 18 februarie 2021, Cameron Diaz a mărturisit că „nu s-ar mai vedea” revenind în lumea Hollywood-ului, cel puțin deocamdată – dar nici nu exclude categoric posibilitatea unei reveniri.

„Niciodată nu voi spune niciodată legat de orice în viață. Nu sunt genul. Voi mai juca în vreun film vreodată? Nu intenționez. Dar o voi face? Nu știu. Nu am nicio idee”, a glumit ea atunci. „Nu m-aș mai vedea, mamă fiind acum, mama unui copil de un an, stând pe platourile de filmare timp de 14, 16 ore departe de copilul meu. Pur și simplu nu m-aș mai vedea făcând asta.”

Citește și:
Brad Pitt a dezvăluit că suferă de o tulburare neurologică rară: „Nimeni nu mă crede!'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people