Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au despărțit

Brad Pitt și Nicole Poturalski au pus capăt relației lor.

Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au despărțit

După numai câteva luni de relație, Brad Pitt și modelul Nicole Poturalski s-au despărțit.

Cei doi au fost fotografiați pentru prima dată împreună în luna august, însă surse citate de PageSix susțin că relația lor „s-a terminat definitiv”.

„Nu a fost niciodată o relație foarte serioasă așa cum s-a lăsat să se înțeleagă. S-au despărțit de ceva timp”, a mai precizat sursa pentru PageSix.

În luna august, Brad Pitt a fost fotografiat alături de modelul Nicole Poturalski, în vârstă de 27 de ani în Paris. Cei doi au mers pe Aeroportul Le Bourget, de unde au luat un avion privat care i-a dus în sudul Franței.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Brad Pitt (@bradsource) pe

„Au fost văzuți urcând într-o mașină cu șofer care i-a dus la următorul lor zbor. Ei au mers cu avionul o oră și au fost văzuți la aterizarea în sudul Franței”, a declarat martorul pentru ET.

Toată lumea a rămas suprinsă când a aflat despre relația lui Brad Pitt cu modelul Nicole Poturalski. Nu neapărat pentru că aceasta are jumătate din vârsta actorului (asta nu mai surprinde pe nimeni), ci pentru că este deja căsătorită de 8 ani cu Roland Mary, cu care împreună doi copii.

Zilele trecute The Daily Mail a obținut niște fotografii care îi arată pe Poturalski și Mary distrându-se și simțindu-se bine alături de prieteni, la doar o lună după ce modelul a fost în vacanță cu Brad Pitt în Franța.

Se pare că cei doi au un mariaj deschis și că Roland Mary nu are nicio problemă cu faptul că soția lui se vede și cu alte persoane.

O sursă apropiată a declarat că „Ei încă sunt căsătoriți, însă relația lor este una deschisă. A mai fost căsătorit de mai multe ori și are cinci copii. Nu este interesat de negativitate sau gelozie”.

Nicole Poturalski este reprezentată de A Management, Official Models în New York și de NEXT Models în Los Angeles și a apărut în reviste precum ELLE, Harper’s Bazaar Germania și Grazia. Aceasta l-ar fi cunoscut pe Brad Pitt chiar la restaurantul soțului ei, unde actorul se afla pentru a promova filmul Once Upon a Time in Hollywood.

Citește și:
Primele imagini cu Onyx, fiul lui Iggy Azalea

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people