Brad Pitt, atac dur la adresa unuia dintre copiii Angelinei Jolie

Brad Pitt l-ar fi jignit pe unul dintre copiii Angelinei Jolie.

Brad Pitt, atac dur la adresa unuia dintre copiii Angelinei Jolie

Războiul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pare că nu se va încheia prea curând. Recent, presa de peste ocean a obținut o serie de documente din cadrul anchetei realizate de FBI în 2016, care viza o altercație dintre cei doi foști soți, precum și Maddox, fiul Angelinei, din timpul unei călătorii cu un avion privat.

Potrivit documentelor, Brad Pitt i-ar fi spus Angelinei Jolie că unul dintre fiii săi „arată ca un nenorocit de copil Columbine”, actorul făcând referire la masacrul de la Liceul Columbine din 1999, în care elevii Eric Harris și Dylan Klebold au ucis 12 colegi de clasă și un profesor. De asemenea, Brad Pitt i-ar fi spus fostei sale soții că „a distrus familia.” În plus, actorul în vârstă de 58 de ani ar fi intrat într-un conflict și cu fiul adoptiv al Angelinei, Maddox.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Angelina Jolie a declarat că între ea și fostul ei soț a existat o „tensiune”, adăugând că acțiunile lui Brad Pitt au făcut-o să se simtă „ca un ostatic” la bord. Acesta ar fi împins-o de un perete, iar apoi ar fi dat cu pumnul în tavanul avionului, făcând o gaură în el. De asemenea, actrița a mai declarat că pe tot parcursul zborului, Brad Pitt s-a comportat ca „un monstru”, plângându-se non-stop și țipând la copii. Actrița a mai susținut și că întreaga familie a fost „în stare de șoc” în timpul zborului și că fostul său soț, care era beat în timpul călătoriei, ar fi turnat bere pe ea.

Patru zile mai târziu de la acest incident, pe 19 septembrie, Angelina Jolie a cerut divorțul de Brad Pitt. Fostul cuplu, care a fost căsătorit timp de 11 ani, se află în continuare într-o bătălie pentru custodia copiilor lor.

În raportul final, Departamentul pentru Copii și Familie din Los Angeles a concluzionat că Brad Pitt, care a recunoscut anterior că are probleme cu alcoolul, nu a abuzat fizic pe niciunul dintre copiii săi. Actorul a fost, de asemenea, găsit nevinovat și de către FBI.

Citește și:
Britney Spears, declarații șocante despre cei doi copii ai săi: „Una e să fii nepoliticos, alta e să mă urăști'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video