Andi Moisescu, dezvăluiri inedite despre salariul Andreei Esca: „Plătește cu cardul, dar fără să se uite”

Andi Moisesc a făcut câteva comentarii referitoare la salariul câștigat de Andreea Esca.

Andi Moisescu, dezvăluiri inedite despre salariul Andreei Esca: „Plătește cu cardul, dar fără să se uite”

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi, care se poate lăuda cu o carieră longevivă laPRO TV.De-a lungul timpului, au existat controverse legate de salariul câștigat de vedetă la postul de televiziune, acesta rămânând confidențial.

Andi Moisescu a oferit detalii despre salariul Andreei Esca

Andreea Escaapare la televizior încă din 1995, iar de atunci se bucură de atenția și aprecierea telespectatorilor. Deși au existat speculații potrivit cărora ar încasa câteva mii de euro pe lună de la PRO TV, nu a dezvăluit niciodată desalariuare. Cu toate acestea, Andi Moisescu, colegul ei de la postul de televiziune, a dat-o de gol.

Juratul de la „Românii au talent” a sugerat că Andreea Esca ar avea un salariu consistent întrucât își poate permite tot ce vrea. Într-o notă glumeață, Andi Moisescu a spus că probabil prezentatoarea nu știe exact câți bani câștigă, însă acest lucru nici nu ar conta. Umorul a fost tot timpul prezent în discuție, iar prezentatorul a făcut aceste comentarii în spirit de glumă.

„Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe, nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. Îi zice, „E ok, introduceți PIN-ul”, și tot cu ochii închiși o face”, a spus Andi Moiescu, citat de Fanatik, într-un interviu din emisiunea „La Măruță.”

De asemenea, prezentatorul TV a adăugat faptul că Andreea Esca poate purta orice ținută dorește deoarece arată foarte bine, indiferent de obiectele vestimentare alese.

Andreea Esca, despre banii cheltuiți pe haine

În cadrul unui interviu difuzat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Esca a vorbit despre faptul că nu se uită la bani atunci când dorește să își cumpere ceva. Întrebată care a fost cea mai scumpă ținută a sa, Andreea Esca a spus că nu știe care ar fi aceasta.

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a declarat Andreea Esca.

Citește și:
Ce crede Andreea Esca despre relația fiicei sale, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people