Anca Serea și Adrian Sînă au aniversat 10 ani de relație. Mesajele speciale pe care și le-au transmis cei doi

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din România, iar recent au aniversat 10 ani de relație.

Anca Serea și Adrian Sînă au aniversat 10 ani de relație. Mesajele speciale pe care și le-au transmis cei doi

Anca Serea și Adrian Sînă au împlinit 10 ani de relație pe 14 februarie, de Valentine’s Day. Cei doi și-au declarat dragostea pe care o au unul față de celălalt prin intermediul unor mesaje speciale pe rețelele de socializare. 

„De 10 ani trăim iubirea împreună. Cu orice zâmbet, știu că iubirea este aici, în brațele mele. Nu cred că este o întâmplare. Tot ce simți, mai ales când iubești, nu este niciodată o întâmplare”, a fost mesajul transmis de Adi Sână pe Instagram.

Anca Serea a răspuns și ea la mesajul publicat de soțul ei, făcându-i o declarație de dragoste specială. „În 10 ani am trăit multă iubire. A fost și este intens. Ador să aud cum cânți iubirea. De 10 ani adorm și mă trezesc cu aceeași piesă de iubire, aceeași voce”, a scris Anca Serea pentru Adrian Sînă.

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din România. Cei doi s-au căsătorit în anul 2015, ei formând un cuplu din 2011. La ceremonia de atunci, David și Noah au fost cavaleri de onoare. Anca Serea și soțul ei, Adi Sînă, îi au împreună pe Noah, Ava, Moise și Leah. Prezentatoarea TV mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, pe David și Sarah.

Chiar dacă au o familie numeroasă, Anca Serea a declarat cu mai multe ocazii că ea și Adi își mai doresc un copil. „Ne dorim și al șaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni și, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis”, a mărturisit în trecut Anca Serea pentru revista VIVA!.

Anca Serea a revenit la vechea ei pasiune, și anume televiziunea. Din decembrie 2020, prezintă știrile sportive de la Prima TV, alături de Florin Căruceru. „Începând cu 11 decembrie, ne vedem la știrile din sport. Cu mare bucurie și emoții, din nou la Prima TV. M-am întors la știri în primul rând datorită oamenilor. De Prima TV mă leagă amintiri de neprețuit și de neuitat!”, a transmis Anca Serea la vremea respectivă.

Citește și:
Blake Lively și Ryan Reynolds, autorii celor mai inedite și amuzante urări de Ziua Îndrăgostiților

Foto Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people