Adevărul despre relația dintre Brad Pitt și Alia Shawkat

Încă de anul trecut existau zvonuri conform cărora Brad Pitt și Alia Shawkat ar forma un cuplu. Acum a venit momentul să aflăm adevărul despre relația lor.

Adevărul despre relația dintre Brad Pitt și Alia Shawkat

Brad Pitt și Alia Shawkat s-au aflat în jurul unei adevărate controverse atunci când au fost surprinși împreună cu mai multe ocazii. Speculațiile privind o posibilă relație între cei doi au și apărut, iar Gossip Cop, o publicație care verifică zvonurile despre celebrități, a aflat adevărul despre relația lor. 

La sfârșitul lunii martie, publicația Woman’s Day publica o știre conform căreia Alia Shawkat ar fi vrut să se întâlnească cu Jennifer Aniston, și nu cu Brad Pitt. Tabloidul ar fi sugerat că Brad și Alia „au fost de acord că nu se vor complica cu o relație amoroasă.” Gossip Cop a aflat de la o sursă de încredere că această știre nu este adevărată. 

Cu puțin timp înainte, In Touch dezvăluia că Brad Pitt „a înșelat-o” pe Jennifer Aniston cu Alia. Publicația nu a adus dovezi în acest sens, așa că această informația a fost falsă.

Tot Gossip Cop a mai aflat și de un articol publicat în Heat conform căruia Jennifer Aniston era geloasă pe Alia. Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au despărțit în ianuarie 2005, divorțul finalizându-se în luna octombrie, în același an, iar de atunci cei doi nu au mai încercat să fie împreună.

În plus, au mai apărut și zvonuri potrivit cărora Alia Shawkat a fost văzută în timp ce părăsea locuința lui Brad Pitt, care se află aproape de casa ei din Los Angeles, chiar în timpul pandemiei.

În luna ianuarie, Brad Pitt a câștigat Globul de Aur pentru Cel mai bun actor într-un rol secundar într-un lungmetraj, iar în discursul său de acceptare al premiului a făcut o referință amuzantă despre viața lui amoroasă. El a explicat de ce nu a venit la eveniment alături de mama lui. „Am vrut să o aduc pe mama mea, însă nu am putut. Asta deoarece despre orice femeie care ajunge lângă mine se spune că este noua mea iubită. Ar fi fost ciudat.”

În luna martie, Brad și Alia au fost văzuți împreună la un concert al muzicianului Thundercat în Los Angeles, fapt care a dus la și mai multe speculații privind o relație între cei doi. Conform unor surse apropiate actorului care au făcut câteva declarații pentru TMZ, Brad Pitt se concentrează pe altceva. „El este extrem de implicat în viața copiilor săi și nu simte nevoia să aibă o nouă relație”, declarau sursele citate la acea vreme.

Mai multe publicații, precum Entertainment Tonight și People, dar și purtătorul de cuvânt al lui Brad Pitt, au spus în nenumărate rânduri că Brad și Alia sunt doar prieteni. Ba mai mult decât atât, ei se cunosc de mulți ani. Așa că, oricât de mult ne-ar plăcea ca Brad Pitt și Alia Shawkat să fie împreună, pe cei doi îi leagă numai o relație de prietenie.

Citește și:
Brad Pitt și Angelina Jolie au ajuns la un nou stadiu în procesul de divorț

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people