Adela Popescu și-a făcut o intervenție estetică. Cum arată acum vedeta

Adela Popescu a apelat la intervenție estetică, la mai bine de o lună de când a devenit mamă pentru a treia oară. Cum arată acum vedeta?

Adela Popescu și-a făcut o intervenție estetică. Cum arată acum vedeta

Adela Popescu se numără printre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Fanii o apreciază pentru sinceritatea cu care a împărtășit întotdeauna din experiențele ei. 

De această dată, Adela Popescu le-a povestit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare faptul că și-a făcut o intervenție estetică, fiind vorba despre micropigmentarea sprâncenelor. Vedeta a ținut să precizeze că este pentru prima dată când apelează la tehnica de micropigmentare. „Facem sprâncenele frumoase! Încerc pentru prima dată o ușoară micropigmentare în zonele în care e nevoie. Vă țin la curent”, a fost mesajul pe care Adela Popescu l-a transmis pe Instagram.

Ulterior, Adela Popescu a publicat o serie de Instastories, prin care putem observa rezultatul în urma acestei tehnici de micropigmentare și se poate vedea că acesta este unul natural.

Adela Popescu și partenerul ei, Radu Vâlcan, au devenit părinți pentru a treia oară. Vedeta TV a născut pe 11 iulie 2021 un băiețel, pe care îl cheamă Adrian. Cei doi îi mai au împreună pe Alexandru și Andrei.

Pe tot parcursul sarcinii, dar și după ce a născut, Adela Popescu a vorbit deschis atât despre momentele plăcute prin care a trecut, cât și despre cele dificile. După ce a devenit mamă pentru a treia oară, ea a dezvăluit cum s-a adaptat cel de-al treilea băiețel la alăptare. „Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu (…) Ce vreau să spun este că mă așteptam să-mi fie mult mai greu, nu că nu ar fi, privarea de somn te consumă foarte tare, dar ca energie vitală sunt veselă, sunt bine, îl miros, mă bucur mai mult de el, e o chestie superconștientă. Acum mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de bebelușeală”, spunea Adela Popescu în urmă cu ceva timp.

Citește și:
Alexandra Stan, primele declarații despre zvonurile că ar avea deja probleme în căsnicie

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people