Filme și seriale LGBTQ+ pe care să le urmărești de Crăciun

Pentru că se apropie acel moment din an, aceste filme și seriale cu tematică LGBTQ+ te vor ajuta să intri deja în spiritul sărbătorilor.

În 2020 ne-am putut bucura de o serie de producții care abordează tematica LGBTQ+, ceea ce nu poate fi decât un pas înainte către o mai bună reprezentare a comunității în industria cinematografiei și un demers demn de menționat. 

Sărbătorile de iarnă sunt aici și chiar dacă vor fi unele neobișnuite, ar trebui să te bucuri de timpul petrecut în casă. Și cum poți face asta mai bine, dacă nu urmărind filme specifice perioadei Crăciunului? Și cum probabil deja ai văzut toate peliculele clasice, aruncă o privire și asupra acestor filme și seriale LGBTQ+ pe care abia așteptăm să le vedem:

Friendsgiving

Abby așteaptă cu nerăbdare Ziua Recunoștinței. Alături de prietena ei cea mai bună, Molly, dar și alți apropiați, găzduiesc o cină care se lasă cu surprize pentru că li se alătură și noul iubit al lui Molly, dar și mama ei. Filmul surprinde relațiile disfuncționale dintre oameni, iar actrița Kat Dennings, cunoscută pentru serialul 2 Broke Girls, interpretează un personaj queer.

Dash & Lily

Bazat pe seria de cărți Dash & Lily’s Book of Dares, a autorilor Rachel Cohn și David Levithan, Dash & Lily este un nou serial de pe Netflix care deja face valuri. Serialul spune povestea dintre Dash și Lily, care își comunică gândurile și sentimentele prin intermediul unui carnețel roșu descoperit într-o librărie, totul întâmplându-se în New York, în preajma Crăciunului. Serialul include și personaje queer, așa cum este fratele lui Lily, Langston.

The Christmas House

Un cuplu traversează o serie de dicizii dificile, așa că îi cheamă acasă de sărbători pe cei doi copii. Speranța cuplului este că, prin intermediul celor doi copii și a reuniunii de familie, vor reuși să aibă o vacanță memorabilă. În același timp, Brandon și soțul său, Jake, așteaptă cu nerăbdare decizia privind adopția primului lor copil, iar Mike se reîndrăgostește de Andi, iubita din liceu. 

Happiest Season

Happiest Season este unul dintre filmele pe care fanii actriței Kristen Stewart îl așteaptă de foarte multă vreme. Ea o joacă pe Abby, o femeie care vrea să o ceară în căsătorie pe iubita ei, Harper, chiar în cadrul unei petreceri în familie. Însă, Abby are dificultăți să își ducă planul la bun sfârșit pentru că iubita ei nu le-a spus părinților săi de orientarea ei sexuală. O comedie romantică ce înglobează emoțiile legate de dorința de a te accepta familia așa cum ești și de a fi sincer cu tine.

I Hate New Year’s

I Hate New Year’s ne arată că un nou an nu aduce mereu pozitivitate. Layne Price este un star muzical în plină ascensiune, asta până când se confruntă cu un blocaj și nu mai poate să compună. La insistențele managerului ei, decide să viziteze o ghicitoare, pe ale cărei sfaturi le interpretează total greșit. Așa că, pleacă spre Nashville în speranța că își va găsi inspirația și, de ce nu, poate și dragostea. Revelionul îl petrece alături de cea mai bună prietenă a ei, Cassie, și, cu ocazia asta, Layne își dă seama că dragostea vieții ei și motivul pentru care cântă au fost mereu lângă ea.

The Christmas Setup

The Christmas Setup urmărește povestea unui avocat din New York, Hugo, care pleacă alături de cea mai bună prietenă, Madelyn, pentru a petrece vacanța alături de mama sa, Kate. La un moment dat, Kate îi aranjează o întâlnire lui Hugo cu Patrick, prietenul său din liceu. Cei doi sunt atrași unul față de celălalt, însă Hugo va fi pus în fața unei alegeri importante, după ce află de o promovare care impune mutarea lui la Londra. 

CONȚINUT VIDEO ELLE

Dashing in December

Wyatt este un finanțator sofisticat din New York care decide să se întoarcă în orașul natal de sărbători în încercarea de a o convinge pe mama sa, Deb, să vândă moșia familiei. Însă, în mod neașteptat, în mijlocul acestei misiuni, se îndrăgostește de Heath Ramos, cel care și vrea să salveze moșia familiei lui.

Citește și:
10 filme impresionante bazate pe povești reale de viață

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video