Ești pregătită pentru o relație? 3 semne ce arată că ești gata să primești dragostea în viața ta

Dragostea este în aer, dar tu ești pregătită pentru ea?

Ești pregătită pentru o relație? 3 semne ce arată că ești gata să primești dragostea în viața ta

Există un moment în viață în care ajungi să te întrebi „O să găsesc vreodată dragostea? Dacă da, sunt gata pentru o relație?”. Întâlnirile pot deveni obositoare, mai ales dacă simți că sunt în van. Unele persoane consideră că a iubi este un lucru care pur și simplu se întâmplă și nimeni nu poate controla când sau cum se petrece. Această ipoteză poate fi adevărată până la un punct, însă există anumite semne mai certe ce îți pot arăta dacă ești pregătită sau nu de a găsi dragostea sau a fi într-o relație sănătoasă.

Cu acest lucru în minte, există 3 semnale ce îți vor arăta dacă acest timp a venit pentru tine sau trebuie să mai aștepți.

1. Nu te mai leagă sentimente de alte persoane

Pentru a te îndrăgosti ai nevoie de chimie între cei doi parteneri. Poate mai ai sentimente pentru fostele relații sau încă simți chimie față de unul dintre bărbații ce te-a cucerit în trecut. Atunci când ești pregătită pentru un nou început nu te vei mai simți legată de vreo poveste veche, iar chimia se va schimba radical. În loc ca oxitocina să te lege de vreun fost partener, vei fi pregătită pentru dopamina ce va fi eliberată în corp datorită sentimentului de a fi îndrăgostită.

Aceasta este cea mai bună veste! Doar știi cât de mult durează să treci peste o fostă legătură.

2. Știi ce îți dorești

Cel mai important lucru este faptul că începi să întelegi ceea ce cauți dacă ești pregătită pentru o nouă dragoste. Începi să apreciezi de altfel și importanța compatibilității, căutând pe cineva ce se potrivește clar cu tine. Va începe să te intereseze de cum, când și de ce te vei îndrăgosti și vei face tot posibilul ca viitorul partener să fie potrivit pentru tine. Vei înțelege că într-o relație sănătoasă vei primi și ce îți dorești, dar vei avea și momente proaste. Dacă te împaci cu acest lucru, vezi relațiile într-un mod realist și ești gata să te îndrăgostești.

3. Ești gata de un angajament

A fi gata de a te îndrăgosti și a începe o relație este un angajament pe care îl faci mai întâi față de tine. Asta înseamnă că ți-ai setat un anumit standard ce te va face să rămâi cu oamenii ce pot să își țină promisiunile. Vei pleca de lângă cei ce aduc energie negativă în viața ta și vei fi mai fericită să explorezi binele oriunde altundeva. A fi gata de un angajament înseamnă că integritatea ta este întregită, ai un nivel de înțelegere superior asupra dorințelor tale în legătură cu ceea ce vrei și ce nu vrei și ești gata să negociezi cu oameni ce sunt la nivelul tău.

Atunci când ești pregătită de iubire, te vei simți ca și cum ai experimenta primăvara continuu. Piesele de puzzle ce îți lipseau se vor completa singure în mintea ta, pentru că acum știi exact ce ți se potrivește iar dragostea va părea o aventură.

Amintește-ți că oamenii ce știu cum să iubească și cum să fie iubiți sunt capabili de a se ține de cuvânt și a obține tot ce își propun.

Dacă simți toate acestea, ești pregătită să te îndrăgostești.

Citește și:
6 tipuri de bărbați de pe internet pe care ar trebui să-i eviți

Text: Iulia Statie
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle