5 tipuri de bărbați care nu au potențial de soți (Oricât de mult i-ai plăcea!)

În general, femeile au tendința de a pune mare preț pe cuvinte, în timp ce bărbații se bazează mai mult pe acțiuni. Prin urmare, atunci când bărbații le spun femeilor ceea ce-și doresc să audă, ele sunt tentate să-i creadă, chiar dacă acțiunile lor nu sunt neapărat în concordanță cu vorbele.

5 tipuri de bărbați care nu au potențial de soți (Oricât de mult i-ai plăcea!)

Pe de altă parte, bărbații observă comportamentul femeilor și îl interpretează prin prisma a ceea ce cred ei, chiar dacă această interpretare contrazice spusele femeilor. Așadar, dacă îi spui că nu-l iubești, dar continui să faci sex cu el, declarațiile tale sunt în van. El îți va interpreta acțiunile și își va trage propriile concluzii în legătură cu ceea ce simți și astfel se va încadra cu succes în tipurile de bărbați care nu au potențial de soți.

Discrepanța dintre fapte și vorbe este problematică, mai ales dacă îți dorești o relație care să se finalizeze cu o căsătorie.

Iată cinci tipuri de bărbați care nu au potențial de soți, chiar dacă la nivel declarativ ei spun cu totul altceva.

1. Tipul „Ajută-mă până când voi fi pregătit!'

Tipul „Am nevoie de ajutor' este captivul propriilor nesiguranțe. Nu vorbește decât despre problemele lui, niciodată despre ale tale, dar își dorește să aibă o femeie alături, pentru că îl face să se simtă validat și mai valoros. Așa că o ține lângă el, cerându-i să-l aștepte până când va fi gata. Dar ghici ce! Niciodată nu va fi pregătit! Așa că în mod sigur se numără printre acei bărbați care nu au potențial de soți.

2. Tipul care îndrăznește să aducă în discuție subiectul căsătoriei

Întrucât știe că femeile pun mare preț pe vorbe și nu pe acțiuni, îndrăznește să abordeze subiectul căsătoriei și aduce în discuție planurile de viitor, fiind conștient că asta îți dorești să auzi. Dar la asta se rezumă totul! Nu trece niciodată la fapte și nu stabilește niciodată un termen concret. Dacă ataci tu subiectul, încearcă să deturneze discuția în alte direcții.

3. Tipul care n-are nimic împotriva discuției despre căsătorie

Tipul acesta de bărbat te lasă să vorbești despre căsătorie oricât de mult ai chef! Știe că îți dorești asta, așa că te ascultă cum dezbați subiectul în cel mai mic detaliu: cum va arăta căminul vostru, ce fel de mobilă vei cumpăra, cum va fi organizată nunta. Iar atunci când îl întrebi ce-și dorește, îți răspunde cu candoare: „Ce-ți dorești tu, iubito!'. Dar fii atentă și la acțiunile lui! Dacă nu face nimic în această direcție și dacă numai vorba e de el, atunci se numără printre acei bărbați care nu au potențial de soți.

4. Tipul „sunt sigur că mă înțelegi!'

Este genul care găsește mereu scuze logice, acceptabile. De exemplu, nu poate să facă în viitorul apropiat pasul ăsta important pentru că este ocupat cu cariera sau pentru că trebuie să slăbească mai întâi sau să-și deschidă propria afacere și să o pună pe picioare. În plus, mizează pe aprobarea, înțelegerea și susținerea ta.

5. Tipul „înainte hai să ne distrăm cât putem!'

Este genul de tip care este incitat doar de plăcerea jocului. Atunci când elementul de noutate dispare, este gata să înceapă o nouă aventură. N-are nicio intenție să-și facă planuri care să implice o familie și copii sau măcar să aibă o relație constantă cu o femeie. Își dorește doar distracție și sex (și numai asta aduce în discuție). Atunci când tu abordezi subiectul „căsătorie', se schimbă la față, devine brusc serios și îți reproșează că strici atmosfera, sperând că vei abandona subiectul. Dacă nu renunți, își va lua el tălpășița curând.

Citește și:
5 lucruri adevărate despre relații, dar pe care NIMENI nu vrea să le creadă

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle