5 lucruri adevărate despre relații dar pe care NIMENI nu vrea să le creadă

Ne dorim întotdeauna ca relația noastră să fie excepția de la regulă, dar nu este aproape niciodată așa.

5 lucruri adevărate despre relații dar pe care NIMENI nu vrea să le creadă

Sigur ai auzit tot felul de păreri și lucruri despre relații de-a lungul timpului, unele pozitive și unele negative. Când vine vorba despre lucrurile negative, toți ne dorim să NU se aplice și în relația noastră și nu vrem să le credem, dar ele sunt, de obicei, adevărate.

Iată 5 astfel de lucruri pe care ar fi bine să le crezi:

Nu există „sufletul pereche'

Cel mai probabil nu există, printre toate aceste miliarde de oameni de pe planetă, un om cu care ești „menita' să fii împreună, pentru toată viața. Cheia este să realizezi acest lucru devreme și să nu respingi o relație aproape perfectă pentru că nu crezi că sunteți „suflete pereche'. O relație minunată se construiește în timp, prin eforturi și compromisuri.

Pasiunea nu va exista întotdeauna

Nu trebuie să te panichezi dacă vezi că pasiunea dispare – este normal! O relație se dezvoltă, nu rămâne niciodată așa cum era în primele luni. Trebuie să știi că există infinite moduri prin care va puteți face viața mai frumoasă și pasiunea să revină în relația voastră, dar trebuie să ai tact și răbdare.

Vei fi nefericită

La fel ca și în celelalte aspecte ale vieții, fericirea pură nu există decât pentru perioade scurte de timp. Este perfect normal să te mai simți și tristă sau nefericită în anumite momente, pentru că nu are cum să fie totul roz mereu. Vor exista clipe când vei fi frustrată sau plictisită, însă dacă relația este puternică, veți trece peste orice.

Ai așteptări nerealiste

Începem o relație cu așteptări nerealiste. De ce? Pentru că, de la o anumită vârstă, începem să ne formăm o imagine ideală pentru cum ar trebui să arate o relație iar această imagine este alimentată de filme, seriale, cărți și social media, unde vedem cele mai frumoase poze de cuplu fără să știm ce se ascunde în spatele lor. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și să îți faci așteptări mai realiste.

Nu veți fi niciodată 100% compatibili

Deși ai impresia că el este sufletul tău pereche (vezi mai sus) și că vă potriviți și completați de minune, nu veți fi niciodată 100% compatibili pentru că acest lucru pur și simplu nu exista. Dar este absolut în regulă să fie așa! Atât timp cât va simțiți bine împreună și fiecare dintre voi face eforturi și compromisuri pentru că relația să funcționeze, totul este în regulă.

Citeste si:
Sunt bune pauzele în relații? 5 moduri diferite în care cuplurile iau o pauză

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle