Semne că ești obsedată de citirea horoscopului

Ești interesată ocazional de ce scrie în horoscopul tău sau a devenit un obicei zilnic?

Semne că ești obsedată de citirea horoscopului

Dacă te regăsești în oricare din situațiile de mai jos, este un semn că ai dezvoltat o adevărată obsesie pentru astre:

1. Ai numeroase aplicații de horoscop pe telefon.

2. Ți-ai organizat toate aceste aplicații într-un folder „Astrologie” pentru a-ți fi mult mai accesibile.

3. Citirea horosopului face parte din rutina ta zilnică.

4. Te entuziasmezi la începutul unei noi săptămâni, luni sau an pentru că asta înseamnă că vei avea un horoscop mai dezvoltat de citit și de analizat.

5. Ești încântată atunci când horoscopul tău se potrivește, indiferent de cât de vag e acest lucru. „Chiar mă gândesc să învăț ceva nou și important azi”.

6. Compari și analizezi horoscopul din diferite surse și ai un astrolog în care ai mai multă încredere.

7. La un moment dat te-ai întrebat dacă ți-ai împlinit destinul ca Fecioară sau dacă nu cumva ți-ai schimbat comportamentul în mod subliminal pentru a corespunde horoscopului. Indiferent de variantă, întotdeauna ai încredere în horoscop pentru că s-a potrivit… din nou.

8. Amâni deciziile importante precum semnarea unui contract, planificarea vacanței sau o discuție cu șeful în funcție de sfatul astrologic.

9. Chiar dacă poate fi de prost gust, nu te deranjează deloc atunci când te întreabă cineva ce zodie ești. Informația va fi sigur utilă la un moment dat, așa că de ce să nu vorbești despre asta?

10. Când vine vorba de dragoste, pentru tine este întotdeauna important să verifici compatibilitatea zodiilor înainte de a lăsa lucrurile să devină prea serioase.

11. Ai folosit un grafic sau chiar o aplicație pentru a determina cât de bine se potrivește din punct de vedere romantic zodia ta cu a altcuiva.

12. Acea persoană cu care ți-ai testat compatibilitatea poate fi prietenul tău, o persoană cu care ai ieșit o singură dată sau chiar cineva cu care abia ai schimbat două vorbe.

13. După o despărțire, ai reflectat asupra relației și ți-ai spus, „Este Leu, deci nu eram compatibili. Ar fi trebuit să știu asta de la început.”

14. Te-ai folosit de zodia ta pentru a-ți justifica comportamentul atunci când ridică semne de întrebare.

15. Ai evaluat comportamentele altor oameni bazându-te pe zodiile lor și ajungi la concluzia că „asta ar spune doar cineva din zodia Pești”.

16. Îți place și mai mult de o celebritate atunci când afli că are aceeași zodie ca tine.

17. Ai ridicularizat vedetele pe care nu le suporți pentru că îți reprezintă într-un mod greșit zodia.

18. Iubești imediat orice melodie care menționează zodia ta. Începi să cânți atunci când auzi versul în care e menționată, ca și cum ți s-ar adresa direct ție de fiecare dată, indiferent unde sau cu cine ești.

19. Chiar ai plătit pentru ca cineva să îți citească și să îți interpreteze horoscopul. Fie că ai cumpărat o aplicație sau fie că ai mers la o persoană care se ocupă cu așa ceva, întotdeauna ai vrut – și primit- mai mult decât o prezicere standard.

20. Ai schimbat date de contact cu un astrolog sau medium.

21. Ai apelat la un medium pentru sfaturi și ați discutat despre problemele tale personale mai mult decât ai făcut-o cu un prieten adevărat.

22. Ai cumpărat și citit cărți de astrologie.

23. Ești familiarizată cu termeni precum „semne fixe”, „retrograd”.

24. Ai cumpărat fără rețineri obiecte cu tema astrologică, inclusiv bijuterii, căni, tricouri.

25. Poți găsi cu ușurință emoji-urile cu zodii și chiar le-ai adăugat contactelor din agenda telefonului.

26. Ți-ai făcut sau te gândești să îți faci un tatuaj cu zodia ta.

Ai recunoscut, cu greu probabil, că multe ți se potrivesc. Cu toate astea nu ești surprinsă sau deranjată de acest lucru pentru că asta este atât de caracteristic zodiei tale.

Citește și:
De ce ești nemulțumită în viață, potrivit zodiei tale

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie