Cele 5 semne zodiacale care evită cu orice preț certurile

Oricât de bine te-ai înțelege cu o persoană, tot vor exista și momente mai tensionate și care se vor sfârși, inevitabil, și cu o ceartă.

Cele 5 semne zodiacale care evită cu orice preț certurile

Conflictele ne fac să reacționăm în moduri diferite, iar uneori comportamentul nostru poate părea deranjant pentru altcineva. În vreme ce unele persoane știu cum anume să gestioneze o ceartă sau o simplă discuție care devine aprinsă, altele vor cu orice preț să evite astfel de situații. Iată o listă cu semnele zodiacale care detestă să se certe și evită pe cât posibil conflictele.

Gemeni


Gemenii sunt extrem de nehotărâți și au dificultăți când vine vorba de o decizie importantă pentru ei. Nu au foarte multă încredere în ei și în abilitățile pe care le au, drept dovadă ajung să renunțe la multe oportunități benefice dezvoltării lor. Sfârșesc prin a se îndepărta de ceea ce le face plăcere din teama de a nu da greș și de a nu dezamăgi. Le este teamă să fie implicați în conflicte deoarece consideră că prin felul acesta pot răni foarte ușor alte persoane.

Rac

Racii au intenții bune, dar când vine vorba să le pună în aplicare, lucrurile se schimbă dramatic. Deși ar vrea să spună ceea ce îi apasă și ar dori să primească și ajutor, în cele din urmă preferă să se descurce pe cont propriu și să nu dea naștere la o serie de discuții care pot fi în contradictoriu. Din cauza impulsivității de care dau dovadă, vor pierde multe în viața personală.

Pești

Peștii nu își asumă responsabilitatea pentru ceea ce fac și au tendința să dea vina pe alții. Chiar dacă acest lucru ar putea genera conflicte de proporții, ei știu cum să se țină departe și să nu se implice în situații în care s-ar putea simți inconfortabil. Pentru ei contează părerea pe care alții o au despre ei și încearcă să îi facă să nu și-o schimbe.

Săgetător

Săgetătorii pot deveni agresivi atunci când planul nu este în favoarea lor, așa că preferă să dețină întotdeauna controlul. Nu le place deloc să se certe cu alți oameni. Sunt de părere că ar trebui să se bucure de viață și că e important să nu aibă parte de negativitate în preajma lor. Situațiile conflictuale sunt greu de gestionat pentru ei și le consideră stresante.

Balanță

Balanțele nu au o foarte mare încredere în ele și nu știu să gestioneze acele situații care se pot dovedi complicate, din acest motiv preferă să le evite. Au un spirit liber, nu vor să se înconjoare de probleme și preferă să aprecieze ceea ce le oferă viața. Nu se descurcă deloc în situații incomode, cu atât mai puțin în mijlocul unui conflict.

Citește și:
Zodiile care adoră să fie mereu în centrul atenției

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie