Cele 4 zodii care nu își doresc angajamente și sunt adeptele relațiilor de scurtă durată

Aceste zodii sunt interesate să aibă relații de scurtă durată, fără prea multe obligații și care le oferă libertatea cu care s-au obișnuit până acum.

Cele 4 zodii care nu își doresc angajamente și sunt adeptele relațiilor de scurtă durată

Fiecare dintre noi are anumite dorințe și nevoi când vine vorba de relații. În timp ce unele persoane sunt adeptele celor serioase, altele sunt în căutarea relațiilor de scurtă durată și preferă sexul fără angajament. 

O relație serioasă implică mult mai multe, iar pe unii oameni i-ar putea speria asta. Pe de altă parte, o relație fără obligații nu te face să te atașezi atât de repede și sunt mai puține șanse să suferi o dezamăgire. Din punct de vedere al astrologiei, există câteva semne zodiacale care întotdeauna vor prefera o relație de scurtă durată în locul uneia de lungă durată:

1. Gemeni

Pe nativii Gemeni îi sperie destul de tare ideea unui angajement atât de serios precum este cel al unei relații de lungă durată. Nu le place să răspundă în fața cuiva pentru acțiunile pe care le fac și preferă o aventură în loc să își asume o responsabilitate pe care știu că nu și-o pot duce până la capăt. Sunt adepții relațiilor fără obligații pentru că prin acest fel nici nu au timp să depună prea multe sentimente sau să se atașeze de o persoană. 

2. Balanță

În ceea ce le privește pe Balanțe, te-ai obișnuit ca până acum să nu fie niciodată sigure de sentimentele lor. Vor să își trăiască viața liber și preferă relațiile de scurtă durată, în care nu sunt nevoite să depindă de o anumită persoană și nici să se lase influențate de ceea ce ar putea spune. Adoră să experimenteze și consideră că o relație serioasă le-ar putea limita această dorință.

3. Săgetător

Probabil că te vom dezamăgi, dar trebui să îți spunem că Săgetătorii întotdeauna vor prefera relațiile de scurtă durată în locul angajamentelor. Iar motivul are legătură cu faptul că vor să își păstreze libertatea. Îi sperie monotonia care ar putea apărea într-o relație, ei fiind cunoscuți pentru stilul de viață activ pe care îl au și pentru faptul că nu sunt nevoiți să își arate latura vulnerabilă față de cineva.

4. Vărsător

În ciuda faptului că au toate calitățile pe care le-ar căuta cineva la un partener de lungă durată, Vărsătorii nu se simt deloc pregătiți pentru o relație serioasă și fug cât de mult pot de stabilitate. Preferă să aibă o relație de genul prieteni cu beneficii, în care să poată experimenta și să se descopere mai mult. Nu au suficient timp pe care să îl investească într-o relație, fiind mult mai preocupați de latura profesională.

Citește și:
5 zodii care devin geloase foarte ușor

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie