7 defecte ale nativilor din zodia Sagetator!

Aventurierii si optimistii horoscopului, Sagetatorii, nu sunt nici ei fara pata.

7 defecte ale  nativilor din zodia Sagetator!

Asemeni celorlalte semne zodiacale, arcasii sunt si ei definite de anumite caracteristici mai putin pozitive. Afla care sunt acestea:

1. Nerabdarea

Persoanele nascute in zodia Sagetator se lupta cu nerabdarea, din plin! Te poti trezi ca esti complet lipsita de rabdare atunci cand trebuie sa comunici cu colegii de munca, cu copiii tai sau chiar in anumite situatii de rutina. Nelinistea si tendinta de a duce lucrurile la extreme iti este specifica, in special in momentele in care energia ta nu este canalizata in mod potrivit. Incearca sa respiri adanc atunci cand simti ca incepi sa iti pierzi rabdarea!

2. Superficialitatea

Aparentele si infatisarea sunt lucruri oarecum importante pentru nativii din Sagetator si faptul ca esti interesata de modul in care arati tu, casa sau masina ta nu este neaparat un lucru ce ar trebui condamnat. Insa, exista instante in care aceasta grija este exagerata si poate umbri alte lucruri de mai mare importanta. Incearca sa gasesti un echilibru in domeniile din viata ta si sa acorzi atentie si lucrurilor mai profunde!

3. Lipsa de tact

Persoanele nascute sub auspiciile acestei zodii nu sunt recomandate drept persoane tacticoase, din contra. Franchetea este o trasatura pe care o detii cu prisosinta si uneori, accesele tale de sinceritate bruta pot rani alte persoane. Poate ar fi mai bine sa analizezi ce urmeaza sa spui, ca sa eviti eventuale conflicte si neintelegeri.

4. Iresponsabilitate!

Sagetatorii sunt predispusi sa isi asume riscuri necalculate si sa aiba o atitudine relaxata fata de tot ce ii inconjoara, actiuni care indica un grad ridicat de iresponsabilitate! Problema este ca acestia incearca sa isi asume mai multe obligatii in acelasi timp si se impotmolesc. Este important ca acestia sa isi stabileasca prioritati si sa incerce sa se ocupe de mai putine lucruri in acelasi timp.

5. Inconsistenta

Energia Sagetatorilor este un lucru bine-cunoscut si acestora le place sa fie implicati tot timpul in activitati unde isi pot consuma excesul de vitalitate. Insa, capacitatea de a se plictisi este la fel de puternica, de aceea acestia pot fi acuzati de inconsistenta, deoarece isi pierd cat ai bate din palme interesul fata de noul hobby'. Acest lucru le poate cauza dificultati in domeniul profesional, in special daca nu si-au descoperit inca adevarata vocatie. Atunci cand insa, sunt cu adevarat interesati de activitatea in care sunt implicati, nimic nu ii poate opri!

6. Increderea exagerata in propriile forte

Este important sa avem incredere in propriile forte, insa si mai important este sa nu impingi aceasta incredere catre aroganta. Sagetatorii au tendinta sa creada ca ei nu sunt capabili sa greseasca niciodata si astfel reusesc sa comita mai multe erori decat alte persoane. Incearca sa iti domesticesti' aceste porniri si sa fii constienta de propriile capacitati!

7. Evitarea subiectelor delicate

Sagetatorii sunt adevarati maestri ai eschivarii de la subiectele delicate. Datorita naturii lor optimiste, confruntarea cu realitatea unor situatii mai putin placute este un lucru pe care incearca sa il evite cat mai mult. Uneori, insa, aceste situatii ar putea sa i invete lucruri despre viata si chiar despre ei. Incearcarea de a le accepta pare a fi cea mai buna solutie!

FOto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie