Zac Posen a publicat o nouă imagine cu superba rochie de mireasă purtată de Prințesa Eugenie

Zac Posen a publicat o nouă imagine cu cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Prințesa Eugenie, în onoarea zilei de naștere a acesteia.

Zac Posen a publicat o nouă imagine cu superba rochie de mireasă purtată de Prințesa Eugenie

Zac Posen a publicat o imagine nemaivăzută până acum cu Prințesa Eugenie în onoarea aniversării acesteia.


Designerul a postat imaginea în care apare Eugenie în cea de-a doua rochie de mireasă, cea creată de el. Recent, Prințesa Eugeniea a dezvăluit că rochia a fost inspirată de ținutele purtate de Grace Kelly în filmul „To Catch a Thief”.

În imaginea postată designerul apare ținându-i rochia Prințesei, publicând în descrierea fotografiei și un mesaj special. „Din când în când întâlnești persoane care te uimesc. Anul trecut am cunoscut o tânără cu o eleganță naturală, o inimă de aur și un umor sofisticat.”

„Eu și studioul meu am avut onoarea să colabărăm cu ea pentru această rochie specială. În plus, ea își folosește privilegiile pentru a ajuta lumea cu proiectul ei @the_anti_slavery_collective. La mulți ani!”, a scris Zac Posen.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au căsătorit toamna trecută la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor, același loc în care s-au căsătorit și Meghan Markle și Prințul Harry.

Ținutele purtate de Eugenie și Jack au fost expuse la Castelul Windsor, Prințesa înregistrând ghid audio pentru vizitatori, dezvăluind noi detalii despre cele două rochii de mireasă.

Rochia purtată la ceremonie a fost creată de Peter Pilotto și Christopher de Vos, iar detaliul impresionant a fost spatele decupat al rochiei, dezvăluind astfel cicatricea pe care Prințesa Eugenie o are în urma unei operații de scolioză.

Recent, Eugenie și Jack au participat și la primul lor angajament regal în calitate de cuplu căsătorit. Alături de Prințul Andrew, cei doi au vizitat Royal National Orthopaedic Hospital în Londra pentru a inaugura noua clădire Stanmore.

Citește și:
Prințesa Eugenie a încălcat tradiția regală cu rochia purtată la recepția din seara nunții

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people