Virgil Ianțu a împlinit 50 de ani. Ce mesaj a transmis acesta

Virgil Ianțu a împlinit 50 de ani. Ce mesaj a avut prezentatorul TV pentru apropiați, familie și fani, care i-au fost alături de-a lungul vieții?

Virgil Ianțu a împlinit 50 de ani. Ce mesaj a transmis acesta

Virgil Ianțu a împlinit 50 de ani pe data de 20 februarie, motiv pentru care a primit o mulțime de mesaje pe conturile sale de pe rețelele de socializare din partea celor care îi apreciază activitatea. Prezentator TV al mai multor formate de succes, acesta are în paralel și o carieră ca muzician, după ce a fost membru al Corului Madrigal între anii 1990 și 1999, și membru al trupei The Fifties, al cărei principal solist era Ștefan Bănică JrAcum, acesta își continuă cariera muzicală solo.

Virgil Ianțu a împlinit, deci, 50 de ani, după ce și-a petrecut ultimele două decenii în atenția publicului. Acesta a și transmis un mesaj cu ocazia aniversării. „Ăsta sunt eu! Cu calităţile mele, cu puţinele mele defecte, sau invers”, a spus vedeta TV, care a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături.

„Ăsta sunt eu! Cu calităţile mele, cu puţinele mele defecte, sau invers, dar cu cea mai mare bogăţie pe care am adunat-o în cei 50 de ani.

Oamenii din jurul meu, fie că vorbim despre familia mea şi prietenii mei de la Timişoara, fie că vorbim despre fetele mele, Jasmina şi Roxana sau despre prietenii care m-au primit atât de frumos, acum 30 de ani, în Bucureşti. Sau colaboratorii mei şi cei care mă urmăresc în tot ceea ce fac. Vă mulţumesc tuturor pentru ceea ce sunt astăzi şi pentru că veţi avea grijă de acum în colo de un bătrânel care va rămâne toată viaţă copil!”, a fost mesajul transmis de Ianţu.

Postarea a avut peste 19.000 de aprecieri și mii de comentarii din partea fanilor, care au remarcat că, deși Virgil Ianțu a împlinit 50 de ani, arată la fel de bine ca oricând și care i-au urat să rămână în continuare un personaj fresh în peisajul media de la noi.

Citește și:
Ce spune Andreea Marin despre una dintre fostele sale căsnicii: „A făcut-o cățărându-se pe umerii mei'

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people