Carmen Iohannis, fotografii emoționante alături de elevii săi la final de an. Ce ținută a ales Prima Doamnă a României

Carmen Iohannis s-a fotografiat alături de elevii săi de clasa a XII-a în ultima lor zi de liceu, iar ținuta purtată de aceasta a atras toate privirile.

Carmen Iohannis, fotografii emoționante alături de elevii săi la final de an. Ce ținută a ales Prima Doamnă a României

Carmen Iohannis nu a uitat de îndatoririle de profesor și a fost alături de elevii săi la festivitatea de final de an școlar. Prima Doamnă a României a atras toate privirile cu ținuta ei elegantă. Soția președintelui este profesoară de 37 de ani la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu și nu a putut rata evenimentul.

Carmen Iohannis s-a fotografiat cu elevii săi

Soția lui Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de elevii săi din clasa a XII-a în ultima lor zi de liceu. Carmen Iohannis a fost prezentă pentru a-i susține și a le ura mult succes în noua etapă a vieții lor. În imagini se observă zâmbetul larg și fericit al acesteia, semn că se bucură din plin de acest moment alături de elevii săi. De asemenea, ținuta purtată de Prima Doamnă a României a atras atenția.

Carmen Iohannis a purtat o rochie aproape de genunchi, de culoare verde deschis, cu un pliu în talie. Aceasta a fost asortată cu o pereche de sandale cu toc elegante, care îi vin de minune. Alături de fotografiile publicate în mediul online, soția președintelui le-a transmis tinerilor un mesaj emoționant de susținere, fiind foarte iubită de copii.

sursa: Carmen Iohannis Facebook
sursa foto: Carmen Iohannis Facebook
sursa foto: Carmen Iohannis Facebook

Gata cu un drum, pregătiți pentru altul! Fiți învingători și optimiști ca până acum! Felicitări și succes absolvenți Lăzăriști!”, a scris Carmen Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Prima Doamnă a României, în vârstă de 61 de ani, înfățisează aceeași siluetă de invidiat, atrăgând toate privirile în orice ținută ar îmbrăca. Pentru această ocazie, Carmen și-a păstrat stilul său caracteristic și a optat pentru o rochie, simplă, dar foarte elegantă, culoarea fiind în trend în acest sezon. Deși protocolul cere apariții serioase, Prima Doamnă a ieșit mereu în evidență prin ținutele sale.

În ciuda faptului că soțul ei este președintele României, iar rolul de Prima Doamnă nu este deloc ușor, Carmen Iohannis nu și-a neglijat meseria de profesor și a fost alături de elevii săi până în ultima zi. La începutul lunii, s-a întâlnit cu Jill Biden, soția președintelui american Joe Biden, atunci când aceasta a făcut o vizită în România. Aceasta și soția lui Klaus Iohannis împart aceeași pasiune pentru predat, ambele fiind la bază profesoare.

Citește și:
Adela Popescu, deranjată de afirmațiile socrului ei. Ce i-a transmis tatăl lui Radu Vâlcan

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people