Sezonul 11 aduce o schimbare în juriul show-ului Românii au talent! Alexandra Dinu se alătură echipei!

Sezonul 11 din "Românii au talent" va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize.

Sezonul 11 aduce o schimbare în juriul show-ului Românii au talent! Alexandra Dinu se alătură echipei!

Prima noutate a acestui sezon, de care telespectatorii vor avea parte, este o modificare în componența juriului. Dacă la startul emisiunii, făcea parte din gașca juraților, alături de Andi Moisescu și Andra, iar în urmă cu doi ani revenea alături de aceștia și Florin Călinescu, în acest sezon renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului!

În locul lui, la masa juriului se alătură Alexandra Dinu, o actriță cu o experiență notabilă în arta spectacolului. Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea și prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să își creioneze un nume în serialele și filmele internaționale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia și a jucat alături de actori cunoscuți, precum Adrien Brody și Antonio Banderas.

Alexandra Dinu ne asigură ca la masa juraților, va îmbina empatia cu exigența și că se va folosi de toate cunoștințele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite și sfaturile necesare pentru concurenții care mai au de învățat.

Înainte de a cunoaște ceilalți membrii ai juriului și de a începe filmările, Alexandra declară: „Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”

Citește și:
Delia și Smiley, într-un dialog onest despre copii, asumare și piesa „Ne vedem noi'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people