Meghan Markle și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta lui Charlie van Straubenzee

Ziua de patru august marchează prima aniversare a lui Meghan Markle în calitate de membră a familiei regale. La împlinirea celor 37 de ani, Ducesa de Sussex a participat, alături de Prințul Harry, la nunta lui Charlie van Straubenzee, un prieten apropiat Ducelui.

Meghan Markle și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta lui Charlie van Straubenzee

Având rolul de cavaler de onoare, Prințul Harry a fost nevoit să participe la nunta soților van Straubenzee în Churt, Surrey, weekend-ul acesta. Pentru eveniment, Ducesa a ales să poarte o rochie fără mâneci, în pliseuri, semnată Club Monaco, o pălărie Philip Treacy și pantofi Aquazurra.

Love this couple ♥️ and you ?

A post shared by The Catwalk Italia – TCI (@thecatwalkitalia) on

În tot acest timp, membrii familiei regale au postat mesaje de „La mulți ani' pe rețelele sociale. Contul de Instagram al Palatului Kensington a postat o fotografie cu Meghan la care a adăugat descrierea „Mulțumim tuturor pentru mesajele încântătoare de aniversarea Ducesei de Sussex'.

Contul oficial de Instagram al familiei regale a postat, de asemenea, un mesaj cu ocazia zilei de naștere a lui Meghan: „La mulți ani Înălțimii Sale Ducesa de Sussex!'. Atât Palatul Kensington, cât și familia regală au însoțit mesajul cu #HappyBirthdayHRH.

Happy Birthday to HRH The Duchess of Sussex! #HappyBirthdayHRH

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Potrivit revistei Hello!, Prințul Harry și van Straubenzee s-ar fi întâlnit la Ludgrove Prep School din Berkshire, Regatul Unit, și au rămas prieteni apropiați de atunci.

https://www.instagram.com/p/BjiK7nNjK3e/?tagged=vanstraubenzee

Anul trecut, de aniversarea celor 36 de ani, Prințul Harry a dus-o pe Meghan într-o călătorie în Africa.

Citește și:
Meghan Markle are interdicție la această piesă vestimentară

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people