Reactia lui Donald Trump la #WomensMarch

Donald Trump a apelat, in stilul caracteristic, la Twitter, pentru a-si face cunoscuta reactia la #WomensMarch.

Reactia lui Donald Trump la #WomensMarch

In dimineata zilei de duminica, la ora 7:47 AM (ora locala a Statelor Unite), Donald Trump a postat un mesaj pe Twitter, reteaua sociala la care apeleaza cel mai des pentru a-si face cunoscute opiniile (de cele mai multe ori controversate), impartasindu-si gandurile cu privire la Marsul Femeilor, ce avusese loc cu o zi in urma.

Sambata, mai mult de 500.000 de protestatari s-au adunat in Washington DC pentru Marsul Femeilor. Cu o zi inainte, vineri, avusese loc investirea lui Donald Trump in functia de Presedinte al Statelor Unite.

Citeste si:
Marsul Femeilor de la Washington si din toata lumea ne aminteste ca puterea sta in solidaritate

Drept raspuns, Donald Trump a scris pe contul sau personal de Twitter: „Am privit protestatarii ieri, insa aveam impresia ca tocmai am avut alegeri! De ce nu au votat acesti oameni?”. Un lucru foarte bine stiut despre alegerile care tocmai au avut loc in Statele Unite este faptul ca, desi Trump a castigat votul electoral, el nu a castigat si votul popular, contracandidata lui, Hillary Clinton, depasindu-l pe acest segment.

Citeste si:
Discursul lui Donald Trump de la investire a repetat toate temele campaniei sale

Mai tarziu, Donald Trump a revenit pe Twitter cu un mesaj mai diplomatic: „Protestele pasnice sunt marca democratiei noastre. Chiar daca nu sunt de acord intotdeauna, recunosc faptul ca oamenii au dreptul de a-si exprima viziunile.”

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people