Prințul William și Kate Middleton, apariție inedită în ținute asortate

Prințul William și Kate Middleton au impresionat prin ținutele asortate pe care le-au purtat în cadrul unor vizite pe care le-au făcut câtorva organizații.

Prințul William și Kate Middleton, apariție inedită în ținute asortate

Prințul William și Kate Middleton au reușit să își impresioneze fanii și de această dată. Cei doi au fost recent în Wolverhampton, acolo unde au vizitat o serie de organizații locale care activează în domeniul sănătății mintale. 

Cu ocazia Săptămânii de Conștientizare a Sănătății Mintale, Ducii de Cambridge au vizitat prima dată The Way Youth Zone, un grup local care îi motivează și în inspiră pe tineri, oferindu-le diverse oportunități de a participa la activități constructive. De asemenea, îi și ajută să depășească obstacolele pe care le întâmpină.

Prințul William și Kate Middleton au participat și la diferite sesiuni cu tinerii și s-au întâlnit cu ambasadorii programului HeadStart, care este conceput pentru a îmbunătăți bunăstarea emoțională a copiilor și tinerilor. 

Fanii cuplului regal au remarcat și ținutele asortate purtate în cadrul acestor vizite. Kate Middleton a optat pentru o cămașă cu guler, pe deasupra căreia avea un pulover cu buline, pantaloni închiși la culoare, un palton bleumarin și cizme. Prințul William a ales să poarte o ținută în nuanțe similare cu ținuta aleasă de soția sa. Amândoi purtau măști de protecție, cea aleasă de Kate Middleton având și un model floral.

În timpul vizitelor sale, Prințul William și Kate Middleton s-au implicat în diverse activități, cum ar fi grădinărit. În plus, Ducele de Cambridge a ținut să facă o remarcă despre soția lui cu privire la asta. „Catherine este foarte bună la grădinărit”, le-a spus el celor prezenți.

Keisha, una dintre tinerele de la acel centru, le-a spus reporterilor: „I-am întrebat despre câinele lor și au vorbit despre ce fac pentru a fi activi. Le place să își plimbe câinele și să petreacă timp alături de copiii lor. Ne-au întrebat ce ne place să facem. Am vorbit despre cum îmi place să dansez. Catherine a spus că îi place să fie în natură, să se plimbe și să facă sport.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Kate Middleton și Prințul William au mai vizitat și Base 25, care de peste 20 de ani oferă sprijin tinerilor care au dificultăți în ceea ce privește accesarea serviciilor de masă, precum și o altă organizație care folosește terapia asistată de animale pentru a-i ajuta pe copiii cu dizabilități sau care se confruntă cu probleme de sănătate mintală.

Citește și:
Dezvăluiri inedite făcute de foștii colegi de facultate despre relația Prințului William cu Kate Middleton

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video