Prințul Harry s-a angajat și va lucra la o companie de miliarde de dolari

Prințul Harry și-a asumat un nou rol, ca executiv al unui startup din Silicon Valley.

Prințul Harry s-a angajat și va lucra la o companie de miliarde de dolari

Chief impact officer se numește noul job al Prințului Harry, care va lucra de acum înainte și la BetterUp Inc., un startup de coaching online și sănătate mintală, cu sediul în Sillicon Valley.

Compania înființată în 2013 și evaluată la 1,73 miliarde de dolari l-a listat luna asta online ca parte a echipei sale de conducere, deși, aparent, contractul a fost semnat încă din ianuarie.

Harry, în vârstă de 36 de ani, și-a confirmat noul loc de muncă într-un schimb de e-mailuri cu Wall Street Journal. „Coaching-ul proactiv oferă posibilități nesfârșite de dezvoltare personală, conștientizare sporită și o viață mai bună în general,” a spus el.

Harry a declarat că a folosit personal aplicația BetterUp și a lucrat cu un coach dintre cei 2.000 disponibili timp de câteva luni. „Am fost match-uit cu coach-ul meu, care, sincer, este cu adevărat minunat și mi-a dat întotdeauna sfaturi solide și o perspectivă nouă, care este atât de valoroasă,” a declarat el pentru WSJ.

„Adesea, din cauza barierelor sociale, a dificultăților financiare sau a stigmatizării, prea mulți oameni nu sunt capabili să se concentreze asupra sănătății mintale decât când sunt forțați să o facă,” a adaugat el. „Vreau să ne îndepărtăm de ideea că trebuie să ajungi să te simți la pământ pentru a cere ajutor.”

Potrivit WSJ, CEO-ul BetterUp, Alexi Robichaux, a refuzat să dezvăluie detalii despre contractul de muncă al lui Harry și, mai ales, despre condițiile financiare ale colaborării cu el. Dar a declarat pentru publicație că rolul asumat de prinț este semnificativ și consistent și că Harry va petrece mai mult timp în viitorul apropiat în sediul companiei din San Francisco, pentru a se familiariza cu echipa și misiunea acesteia.

Harry nu are experiență în IT, dar va contribui, cel mai probabil, la decizii privind strategia produselor, și va pleda public, în numele companiei, pe teme legate de sănătatea mintală.

Ducele și Ducesa de Sussex au mai semnat un acord de 100 de milioane de dolari cu Netflix, și au anunțat lansarea unui podcast, Archewell Audio, în colaborare cu Spotify. În plus, Meghan și-a împrumutat vocea pentru un documentar Disney despre elefanți.

Citește și:

Prințul Harry lansează o nouă critică la adresa social media

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people