Prințul Harry încalcă două tradiții regale purtând verigheta

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai, iar acest eveniment a intrat în istorie, atât pentru semnificația ei, cât și pentru faptul că au fost încălcate numeroase tradiții regale.

Prințul Harry încalcă două tradiții regale purtând verigheta

Prințul Harry și Meghan Markle s-au asigurat că nunta lor va fi specială, că îi va reprezenta, așa că au ales să nu respecte mai multe tradiții regale.

Pe lângă alegerea unui tort mai puțin obișnuit pentru nunțile din familia regală și faptul că Meghan a pășit singură în catedrală, Prințul Harry a ales să încalce și el o tradiție, devenind primul bărbat din familia sa care poartă verighetă.

Până acum bărbații din familia regală nu au purtat accesorii de acest fel. Prințul William a decis (și a fost anunțat public) că nu va purta verighetă, deoarece nu poartă bijuterii de obicei, urmând astfel exemplul tatălui său, Prințul Charles.

Acesta nu a purtat verighetă în timpul căsătoriei cu Prințesa Diana, însă în prezent poartă un inel sigiliu pe degetul mic.

Prințul Harry a încălcat o a doua tradiție când vine vorba de verighetă. În locul aurului de Welsh, folosit pentru bijuteriile celor din familia regală (toate miresele au primit bijuterii realizate din acest tip de aur rar, chiar și Meghan), el a ales să poarte o verighetă din platină.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry au primit cadou o a doua casă de la Regina Elisabeta a II-a

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people