Prințul Albert de Monaco reacționează după interviul incendiar dat de Harry & Meghan: „Astfel de lucruri nu ar trebui expuse public”

Prințul Albert de Monaco a vorbit despre interviul incendiar dat de Harry & Meghan și are un sfat pentru cei doi.

Prințul Albert de Monaco reacționează după interviul incendiar dat de Harry & Meghan: „Astfel de lucruri nu ar trebui expuse public”

La aproape trei săptămâni de la difuzare, interviul acordat de Prințul Harry și Meghan Markle încă dă naștere la controverse și declarații din partea a numeroase personalități și membri ai familiilor regale.

Prințul Albert de Monaco a vorbit într-un interviu acordat recent despre cum a perceput interviul pe care Prințul Harry și Meghan Markle i l-au acordat lui Oprah.

„Este foarte dificil să fii în locul altcuiva. Pot înțelege presiunea cu care s-au confruntat, însă cred că acest tip de afișare publică a nemulțumirilor, ca să spun așa, aceste tipuri de conversații ar trebui avute numai în camerele intime ale familiei”, a declarat Prințul Albert, în vârstă de 63 de ani, într-un interviu acordat BBC World News. „Astfel de lucruri nu ar trebui expuse chiar așa în spațiul public”.

Prințul Albert de Monaco a mai precizat că „a fost deranjat un pic” de acuzațiile pe care Ducii de Sussex le-au făcut împotriva familiei regale britanice, însă „înțeleg de unde au pornit toate aceste acuze”. Cu toate acestea, el a precizat că „nu sunt de acord cu apariția celor doi la TV deoarece acesta nu este un mod potrivit pentru a purta astfel de conversații importante”.

„Le doresc tot ce este mai bun”, a mai declarat Prințul Albert de Monaco. „Este o lume dificilă și sper că ei vor avea înțelepciunea și puterea de judecată pentru a face cele mai bune alegeri.”

În interviul cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a acuzat Palatul pentru discuțiile despre cât de închis la culoare s-ar fi putut dovedi copilul ei și al Prințului Harry, Archie, menționând că micuțul nu are un titlu regal din cauza acestui lucru. Din același motiv fiul lor nu ar fi primit măsuri de securitate obișnuite pentru membrii familiei regale.

De asemenea, se pare că nimeni din familia regală nu ar fi sărit în apărarea ducesei de Sussex atunci când tabloidele din Marea Britanie au început o serie de atacuri rasiste la adresa ei. Meghan Markle a mărturisit că s-a simțit neprotejată, dar și subminată de familia regală, care a ignorat în repetate rânduri cererile ei de ajutor și a descurajat-o să iasă din casă.

Discuțiile despre culoarea fiului ei ar fi ajuns la ea prin intermediul lui Harry, mai ales dat fiind că familia regală i-a anunțat pe cei doi că fiul lor nu va beneficia de securitate. „Ideea că fiul nostru nu ar fi în siguranță, și ideea că primul membru de culoare al acestei familii nu va avea titluri de care se bucură ceilalți copii… cealaltă parte a acestei conversații este despre cum există o convenție. Când ești nepotul unui monarh, deci când tatăl lui Harry va deveni rege, Archie și viitorul nostru copil vor deveni prinț sau prințesă.”

Ulterior, după ce declarațiile lui Meghan Markle au fost făcute publice și deși nici ea și nici soțul ei nu au dezvăluit ce membru al familiei regale a făcut comentariile rasiste, Prințul Harry a vrut să transmită prin intermediul lui Oprah că nu este vorba de Regina Elisabeta a II-a sau de Prințul Philip. Chiar Oprah a făcut această mărturisire în timpul unui interviu pe care l-a acordat emisiunii CBS This Morning. „A vrut să se asigure că știu și că o să o spun dacă am ocazia. Nici bunica și nici bunicul său nu au luat parte la acele conversații. Nu mi-a spus cine a participat la acele conversații. După cum puteți vedea, am încercat să obțin acest răspuns, atât în fața camerelor, cât și în spatele lor”, a declarat Oprah.

Citește și:
Ce a spus, de fapt, Regina Elisabeta ca răspuns la interviul lui Oprah. Declarația oficială, decodată de experții regali

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people