Prințesa Eugenie invită publicul la nuntă! 1200 de persoane, mai exact

În caz că voiai să participi la o nuntă - Regală! - în octombrie, aici e șansa ta!

Prințesa Eugenie invită publicul la nuntă! 1200 de persoane, mai exact

Prințesa Eugenie a invitat 1200 de membri ai publicului, pe domeniul Castelului Windsor, pentru nunta sa din octombrie.

Prințesa, în vârstă de 27 de ani, care e și nepoata Reginei, se va mărita cu iubitul ei Jack Brooksbank. Nunta Regală va avea loc la St. Georges Chapel, acolo unde Ducele și Ducesa de Sussex și-au unit și ei destinele, în mai, anul acesta.

Asemeni Prințului Harry și lui Meghan Markle, Prințesa Eugenie și noul ei soț se vor plimba și ei cu caleașca prin Windsor. Eugenie, ce este a noua în linie la tron, s-a logodit cu Brooksbank în ianurie, după șapte ani de relație.

Jack Brooksbank este fostul manager al clubului Mayfair Mahiki, iar cuplul s-a cunoscut la schi. Familia Regală declară că membrii publicului vor putea observa nunta din interiorul castelului, în urma înscrierii printr-o aplicație. Ca să împărtășească experiența acestei zile speciale', publicul trebuie să trimită aplicația până la data de 8 august.

De asemenea, vineri, 12 octombrie – data nunții – vor fi prezenți și membri ai asociaților caritabile pe care cuplul le susține, membri ai comunității Windsor și copii de la școlile la care a mers Prințesa Eugenie.

Oamenii vor putea să vadă nuntașii venind și vor urmări întreaga ceremonie prin transmisiune live. Odată căsătoriți, cei doi vor face o plimbare cu trăsura pe Windsor High Street.

Evenimentul, care este a doua nuntă regală de anul acesta, va fi similar cu cel al Ducelui și Ducesei de Sussex, care și el s-a bucurat de 1200 de locuri pentru membrii publicului. Nunta lor, în mai, a fost urmărită la TV de mai mult de 13 milioane de oameni. Mii de fani ai casei regale s-au aliniat și ei în străzi să vadă noul cuplu.

Prințesa Eugenie, care lucrează ca director al galeriei Hauser and Wirth, este a doua fiică a Prințului Andrew și a Ducesei de York, Sarah. Ea își va menține titlul regal când se căsătorește cu Jack și va avea opțiunea de a prelua numele său de familie.

După anunțul logodnei, Prințesa Eugenie a descris momentul ca fiind unul perfect' și o surpriză neașteptată.' Brooksbank a cerut-o în căsătorie în fața unui vulcan la apus de soare în Nicaragua, în ianuarie. El a declarat că a fost dragoste la prima vedere' și că nu putea fi mai fericit.

Citește și:
Prințesa Eugenie s-a logodit

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people