Prințesa Charlotte își copiază fratele, pe Prințul George, chiar și la capitolul hobby-uri

Prințesa Charlotte calcă pe urmele fratelui său, Prințul George, chiar și atunci când este vorba de hobby-uri.

Prințesa Charlotte își copiază fratele, pe Prințul George, chiar și la capitolul hobby-uri

Se pare că Prințesa Charlotte a moștenit pasiunea pentru dans a fratelui său și a început să ia lecții private de balet. Micuța prințesă merge în mod constant la cursurile private de balet de la o școală din sudul Londrei.

În urmă cu câteva luni, Prințul William i-a mărturisit primului ministru din Malta că „Fiica mea, Charlotte, adoră să danseze”. Se pare că aceasta își urmează pasiunea pentru dans, la fel ca fratele ei mai mare, Prințul George.

George, care merge la o școală privată din Londra, St Thomas’s Battersea, participă și el la cursuri de balet și, potrivit unor surse, este foarte talentat și dansează cu mare plăcere.

Cel mai adorabil lucru la acest hobby pe care îl împart Charlotte și George este faptul că ei calcă pe urmele bunicii lor, regretata Prințesă Diana. Diana a studiat baletul în copilărie, însă a trebuit să renunțe atunci când a crescut prea înaltă pentru a putea continua ca balerină.

Prințul William a vorbit recent despre dragostea mamei lui, dar și a fiului lui, George, pentru dans. „George dansează destul de bine, chiar iubește să danseze”, a mărturisit William la un eveniment organizat de BBC Radio 1. „Mama mea obișnuia să danseze, adora să danseze. Și dacă este vorba de ceva ceea ce iubești, trebuie să faci ceea ce iubești. Nu lăsa pe nimeni să îți spună altceva”.

Citește și:
Carole Middleton, mama Ducesei de Cambridge, a dezvăluit tradiția adorabilă pe care o are de Crăciun pentru Prințul George și Prințesa Charlotte

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people