Prințesa Charlene de Monaco a dezvăluit adevăratul motiv pentru care încă se află în Africa de Sud

Prințesa Charlene de Monaco și-a petrecut ultimele luni de zile în Africa de Sud și a vorbit despre motivul pentru care nu se poate întoarce în Monaco.

Prințesa Charlene de Monaco a dezvăluit adevăratul motiv pentru care încă se află în Africa de Sud

Prințesa Charlene de Monaco nu se va întoarce prea curând acasă, din Africa de Sud, țara ei natală, unde se află din luna ianuarie a anului 2021. 

Încă de la începutul lunii iulie, sursele de la palat au pus absența îndelungată, pe perioadă nedefinită, a prințesei, pe seama unei infecții grave ale urechii, nasului și gâtului, care impune mai multe „proceduri.” „Prințesa Charlene este supusă mai multor operații complicate după ce a contractat o infecție severă la nivelul urechii, nasului și gâtului, în luna mai. Ultima intervenție a avut loc pe 23 iunie. Echipa medicală responsabilă a instruit-o să nu se întoarcă la Monaco, întrucât intervențiile ulterioare sunt iminente”, se arată într-un comunicat din partea Casei Regale de la vremea respectivă.

În ciuda faptului că unii comentatori din Monaco au susținut că plecarea Prințesei Charlene are legătură cu infidelitatea Prințului Albert de Monaco, aceasta a vorbit recent într-un interviu acordat canalului sud-african News24 despre problemele sale de sănătate care nu îi permit să călătorească. Prințesa Charlene a dezvăluit că infecția a apărut după ce a suferit o procedură de ridicare a sinusului. A adăugat că nu și-a dat seama de această infecția până când nu a vizitat un specialist, după ce a avut dureri. Din acest motiv, încă nu poate călători. Însă, din fericire, familia ei intenționează să o viziteze, însă este nevoie de o planificare atentă, având în vedere restricțiile impuse de pandemie.

„A fost o perioadă foarte grea pentru mine. Îmi este foarte dor de soţul meu şi de copiii mei. Albert este stânca şi puterea mea şi fără iubirea şi susţinerea lui n-aş fi putut trece prin această perioadă dificilă”, a spus Prințesa Charlene de Monaco. Gemenii cuplului, Gabriella și Jacques, în vârstă de 6 ani, au rămas cu tatăl lor, alături de care apar la evenimentele publice.

Din cauza acestor probleme de sănătate, Prințesa Charlene a fost absentă de la aniversarea nunții ei cu Prințul Albert. Cei doi s-au căsătorit pe 1 iulie 2011. Ea a publicat un video pe contul de Instagram, alături de mesajul: „Vă mulțumim pentru dragostea și sprijinul dvs. și pentru generozitatea pe care am primit-o în acest deceniu al căsătoriei noastre. Cu recunoștință, suntem capabili să ne continuăm munca prin fundațiile noastre. Vă mulțumim pentru cadourile aniversare, pentru generozitate și încredere.”


Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry ar putea avea probleme financiare serioase

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people