O știre falsă cu Andreea Bălan ne arată cât de jos este nivelul la care am ajuns

O știre falsă apărută ieri în presă despre Andreea Bălan ne arată faptul că maternitatea este un subiect delicat, iar presupunerile nefondate pe seama acestui subiect pot afecta serios viața unei femei.

O știre falsă cu Andreea Bălan ne arată cât de jos este nivelul la care am ajuns

Ieri a apărut în presă o știre care ne arată cât de jos este nivelul la care putem ajunge. Mai exact, Cancan.ro a publicat o știre conform căreia Andreea Bălan ar fi „din nou însărcinată” și că ea „nu a făcut încă marele anunț.”

„Surpriză uriașă în showbiz! Andreea Bălan, însărcinată pentru a treia oară?” este titlul articolului de pe Cancan.ro, însă este unul complet fals și ne demonstrează încă o dată că orice știre trebuie verificată înainte.

Andreea a ținut să lămurească lucrurile și presupunerile complet nefondate din știrea respectivă și a scris astăzi un mesaj pe contul său de Facebook: „Pentru ziariștii fără judecată și empatie, care scriu tâmpenii fără a verifica istoricul sau veridicitatea informațiilor, reamintesc faptul că: În luna martie, în timpul nașterii celui de-al 2 lea copil, am suferit un stop cardio respirator datorat emboliei amniotice. În urma intervenției de a-mi salva viața, eu NU mai pot face copii și am spus lucrul acesta în nenumărate interviuri. Motivul medical care nu îmi mai permite să rămân însărcinată, îl voi spune când (sau dacă) voi dori/putea. Până atunci aș aprecia dacă presa, moderatorii pe la emisiuni și oamenii în general, nu m-ar mai întreba „când mai fac un copil”! Această întrebare sau presupunere este penibilă față de orice femeie care nu (mai) vrea sau nu poate și își dorește”, este mesajul scris de Andreea Bălan pe contul său de Facebook.

Femeile sunt tot mai des supuse presiunii de a face un copil sau de a dezvălui public o eventuală sarcină, fie din partea familiei, a prietenilor, ori chiar a presei, dacă vorbim despre persoane publice. Dar chiar și vedetele au dreptul la intimitate, mai ales dacă vorbim despre un subiect delicat, cum este maternitatea sau decizia fiecăreia de a face sau nu un copil, decizie care ar trebui respectată, oricare ar fi ea.  

În luna martie, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul nașterii celui de-al doilea copil ai ei, Clara. Experiența trăită de Andreea a fost una extrem de dificilă, ea declarând în nenumărate interviuri că nu mai poate face copii. Recent, Andreea Bălan a trecut și printr-un episod destul de dramatic, mai precis a fost nevoită să cheme ambulanța deoarece fiica ei, Clara, a suferit un acces de tuse.

Cu toate astea, ea a trecut peste perioada grea, iar mărturie ne stă faptul că s-a reunit cu fosta ei colegă de trupă, Andreea Antonescu, reuniune despre care Andreea Bălan a spus în exclusivitate pentru ELLE România că a fost o muncă titanică. „Am muncit foarte mult pentru refacerea trupei, adică am pus proiectul pe picioare în trei luni. Adică să refacem majoritatea pieselor din trecut, să le înregistrăm, să le facem coregrafii, să le facem costume, să facem un show de o oră și jumătate. Să învețe Andreea Antonescu coregrafiile la toate piesele, să repetăm împreună, a fost o muncă titanică. Mi-am dorit foarte mult ca acest proiect să existe pentru toți aceia care ne-au iubit în trecut și care, de-a lungul anilor, ne-au cerut să ne reunim, și să fie special pentru ei, dacă vor să își aducă aminte, să ne cheme să le cântăm și să își aducă aminte cum era în copilărie.”

Andreea se bucură astăzi de o carieră de succes și de-a lungul timpului a reușit să se reinventeze, astfel încât să rămână pe placul publicului. Andreea Bălan și George Burcea formează un cuplu de mai bine de patru ani, iar cei doi au împreună două fiice. Anul acesta, pe data de 15 septembrie, Andreea Bălan s-a căsătorit religios cu partenerul ei. În aceeași zi, a avut loc și botezul fetiței lor, Clara.

Citește și:
Andreea Bălan face dezvăluiri emoționante despre modul în care a gestionat celebritatea în adolescență

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people