Mesajele transmise de artiști după moartea actorului Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici, actor și fost ministru al Românilor de Pretutindeni, a murit la vârsta de 62 de ani, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19.

Mesajele transmise de artiști după moartea actorului Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici a murit marți, 12 ianuarie, la vârsta de 62 de ani, în urma infecției cu coronavirus. Actorul și fostul ministru al Românilor de Pretutindeni a fost diagnosticat cu Covid-19 la începutul lunii decembrie și fusese internat la Spitalul Sfântul Pantelimon. 

Ulterior, Bogdan Stanoevici a fost mutat la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din București. Conducerea spitalului a confirmat pentru Libertatea decesul acestuia.„Din păcate, confirmăm decesul domnului Bogdan Stanoevici, dar familia ne-a cerut să nu oferim alte detalii.”

Bogdan Stanoevici a fost și manager al Circului Metropolitan. Pe 22 ianuarie, ar fi împlinit 63 de ani. Odată cu declanșarea pandemiei de coronavirus, Bogdan Stanoevici a criticat măsurile pe care autoritățile le-au impus în privința limitării răspândirii coronavirusului.

În luna mai a anului 2020, el a participat la un protest împotriva măsurilor sanitare, alături de alți zeci de oameni. Stanoevici s-a pupat și îmbrățișat cu cei prezenți la protest. Totodată, Bogdan Stanoevici a refuzat să poate masca de protecție într-o conferință de presă susținută în luna noiembrie, motivând că este sănătos, potrivit Digi24.

Mai mulți artiști din România, dar și actori care au avut ocazia să lucreze alături de el au publicat mai multe mesaje pe rețelele de socializare și și-au transmis regretul.

„În filmul „Cel Ales” am jucat alături de Bogdan Stanoevici. Auzisem despre el, dar l-am cunoscut cu adevărat pe platoul de filmare. Lucrând împreună s-a dovedit a fi indulgent cu personajul meu, Nora, și empatic cu mine. Deși își păstra energia pentru ceea ce urma să joace, își găsea întotdeauna răgaz să râdă la glumele mele, offstage. M-a susținut, m-a înțeles și pe toată durata filmărilor a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit, devenind pentru mine partenerul ideal de joc. Am avut „chimie” cum se spune și uneori ne prindea noaptea la filmări discutând despre personaje, situații, Franța, comunism, viață… Nu îmi vine să cred că nu mai ești, Bogdan! Îți mulțumesc și acum, ca și acum 6 ani, pentru generozitate! „Cel Ales” rămâne proiectul meu de suflet și datorită ție! Să mergi în lumină și Domnul să te primească la el!”, a scris Laura Cosoi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

„Am pierdut un bun prieten, un om minunat, un artist, un suflet frumos! Adio, Bogdan Stanoevici, prieten drag! Drum lin în ceruri!”, a transmis Marcel Pavel pe Facebook.

„Parcă trăiesc un coșmar. Nu pot să îmi revin. Țin minte ca și cum a fost ieri ultima zi de filmare alături de el. L-am luat în brațe la finalul secvenței și am început să plâng. I-am mulțumit pentru tot, iar el a început să plângă spunându-mi că am fost cel mai bun „fiu” pe care l-a avut! Un om extraordinar, carismatic și șarmant. Venea la filmări pe motor ca un superstar și așa va rămâne mereu în inima mea. Drum lin către stele, tată!”, a fost mesajul transmis de actorul Vlad Gherman.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de (@vladgherman_oficial)

„Sunt șocată! Știam că este în spital dar am sperat că o să-și revină. Nu am cuvinte. Nenorocirea asta ne ia prietenii buni. Sunt groaznic de tristă, revoltată, mâhnită”, a declarat cântăreața Monica Anghel pentru Click!.

„Dumnezeu să te ierte Bogdane, inima mea e frântă”, a scris Silviu Biriș pe Facebook.

Citește și:
Madonna stârnește controverse și e acuzată că încalcă regulile din timpul pandemiei de coronavirus

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people