Mariah Carey spune că s-a simțit „ca o prizonieră” în căsnicia cu Tommy Mottola

Mariah Carey și Tommy Mottola au fost căsătoriți în perioada 1993-1998, iar artista a declarat recent că acel mariaj nu a fost tocmai unul fericit.

Mariah Carey spune că s-a simțit „ca o prizonieră” în căsnicia cu Tommy Mottola

Mariah Carey a declarat recent că s-a simțit ca o prizonieră în căsnicia cu Tommy Mottola, care a durat cinci ani. „Nu exista niciun fel de libertate pentru mine, ca ființă umană. Ar trebui să vă imaginați o mireasă copil, încă. A fost nevoie de un efort conștient care să mă țină atât de americană, orice ar însemna asta. Mă simțeam ca o prizonieră”, le-a spus Mariah celor de la Cosmopolitan. Mariah s-a căsătorit cu Tommy când avea doar 23 de ani, iar el, 43.

Relația lor a început în 1991, când Tommy era director la Sony Music. Cei doi s-au îndrăgostit după ce albumul artistei a devenit cel mai bine vândut album în acel an. De la despărțirea lor din 1998, Mottola a spus despre relația cu Mariah doar că „a fost foarte greșită și neadecvată”.

În același interviu, Mariah Carey a vorbit cu sinceritate despre viața sa sexuală, dezvăluind că nu a avut mulți parteneri sexuali până acum. „Am fost cu numai cinci bărbați în viața mea, așa că sunt un pic puritană, sincer, în comparație cu mulți alții din acest domeniu', a declarat Mariah Carey, fără a dezvălui care au fost partenerii săi și nici care sunt persoanele la care face referire.

După ce a doua sa căsătorie s-a destrămat, Mariah Carey a început o relație în 2015 cu miliardarul James Packer. S-au logodit la scurt timp după ce s-au întâlnit, însă logodna a fost anulată pe motivul că Mariah Carey avea obiceiul de „a cheltui sume extravagante'. La finalul lui 2016, cântăreața în vârstă de 36 de ani a început o relație cu dansatorul Bryan Tanaka, iar cei doi încă formează un cuplu.

Citește și:
Imagine rară cu fiica lui Diane Kruger și Norman Reedus

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people